Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Minus radar.

"Zniszczenie niezwykle rzadkiego celu - stacji radarowej detektora wszystkich wysokości 96L6E przez żołnierzy brygady „Czarny Las”.

Radar ten jest w stanie wykryć cele w odległości 300 kilometrów i współpracuje z systemem obrony powietrznej S-300."

Edytowane przez karpik
Napisano

"Początkowo, gdy wyjaśniałem Saszkowi ideę pracy nad projektem, cele i możliwości, miał dosyć krytyczne podejście do pistoletów. Wczoraj wziął w swoje ręce, wyszedł na ulicę, oddał dwa strzały do prowizorycznego celu (ja w tym czasie zajęty byłem rozmowami), wrócił i rzecze: охуїти, в окопах це спрацює!!! "

https://x.com/i/status/1884214539723378787

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

W końcu 

No to teraz zaczną się 1000% krotne wzrosty importu nawozów z Kazachstanu.

Przecież wiadomo , że Kazachstan jest największym producentem nawozów , jak również gazu skroplonego (100 cystern stoi na granicy) , sklejki drewnianej (chociaż Kazachstan to praktycznie pustynia), 

Edytowane przez Cypis
Napisano (edytowane)

Godzinę temu, Cypis napisał:

Przecież wiadomo , że Kazachstan jest największym producentem nawozów , jak również gazu skroplonego (100 cystern stoi na granicy) , sklejki drewnianej (chociaż Kazachstan to praktycznie pustynia), 

To trzeba im fabryki nawozów rozdupcyć😈

"W obwodzie Niżnym Nowogrodzie w Federacji Rosyjskiej uderzono w rafinerię Łukoilu w mieście Kstovo."

IMG_20250129_003747_425.jpg

IMG_20250129_003747_632.jpg

Edytowane przez karpik
Napisano
Godzinę temu, Cypis napisał:

Czyli Rosjanie będą musieli sprzedawać swój towar do Kazachstanu po taniości, żeby go w ogóle sprzedać, Kazachowie odsprzedadzą go dalej ze swoją marżą. Rosja w kolejnej dziedzinie  dostanie w plecy, Kazachowie zarobią. Dumpingowe ceny na rosyjskie produkty się skończą. Ja tam Kazachom nie żałuję.

• Super 1
Napisano
13 minut temu, Erih napisał:

Czyli Rosjanie będą musieli sprzedawać swój towar do Kazachstanu po taniości, żeby go w ogóle sprzedać, Kazachowie odsprzedadzą go dalej ze swoją marżą. Rosja w kolejnej dziedzinie  dostanie w plecy, Kazachowie zarobią. Dumpingowe ceny na rosyjskie produkty się skończą. Ja tam Kazachom nie żałuję.

szkoda tylko , że w dupę dostają także polskie fabryki nawozów 

Napisano
2 godziny temu, Cronos napisał:

Rozwiń myśl dostania w dupę. Jesteśmy na pierwszym miejscu produkcji e EU, z bogatym zapleczem produkcyjnym: https://dlaroslin.pl/content/856-najwieksi-producenci-nawozow-rolniczych-w-polsce

Daj spokój. To jakaś broszurka reklamowa.

Poczytaj o Grupie Azoty. Mała ilość zamówień, nietrafione i fatalnie przeprowadzone inwestycje pisdzielców = ponad 10mld zł długu. 

• Tak trzymać 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie