Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, MarekA napisał:

Nie pracujesz - nie jesz. Chcesz 800+ pracuj i płać podatki. To takie prawicowe - co w tym złego? Kolega chce by niepracujący Ukraińcy też pobierali 800+? To takie lewicowe. Czyżby kolega był ukrytą opcją lewacką?

Kolega jest libkiem...😁

Napisano (edytowane)
30 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Po trzydniowej operacji specjalnej mamy jednodniową akcję zakończenia wojny. 

Tylko dziś pomarańczowy łeb za wojnę obwinił (to co widziałem, może było więcej)Bidena, Żeleńskiego, NATO i OPEC 🤣

Edytowane przez karpik
Napisano
Godzinę temu, karpik napisał:

Tylko dziś pomarańczowy łeb za wojnę obwinił (to co widziałem, może było więcej)Bidena, Żeleńskiego, NATO i OPEC 🤣

zapomniał dodać tradycyjnie jeszcze o żydach i cyklistach

Napisano

Towarzyszu człowiekześniegu... już tarcza demokratyczna działa?;)))Pamiętajcie jeden z drugim, że w końcu rewolucja zjada własne dzieci 

Napisano
8 minut temu, Tyr napisał:

Towarzyszu człowiekześniegu... już tarcza demokratyczna działa?;)))Pamiętajcie jeden z drugim, że w końcu rewolucja zjada własne dzieci 

4pccmpTgqQCCKuCF.jpg

Napisano
8 godzin temu, M81 napisał:

Badanie: Co drugi Polak ocenia negatywnie wpływ Ukraińców na działanie państwa

https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art41674391-badanie-co-drugi-polak-ocenia-negatywnie-wplyw-ukraincow-na-dzialanie-panstwa

To jakaś schizofrenia:

"Ankietowani we wszystkich państwach tylko w jednym aspekcie ocenili pozytywny wpływ ukraińskich uchodźców – zapełnienie luki na rynku pracy (choć najniższy procent wypadł na Węgrzech – zaledwie 24 proc., a najwyższy – 53 proc. – w Czechach). W pozostałych aspektach przyjazd ukraińskich uchodźców oceniono negatywnie – wpłynął na inflację, ograniczył miejsca pracy,"

Zapełniają luki na rynku pracy czy ograniczają miejsca pracy?

Napisano (edytowane)
17 minut temu, MarekA napisał:

ograniczył miejsca pracy

Jeżeli przy tak niskim bezrobociu, zagrożeniem na rynku pracy dla kogoś jest Ukrainiec to zdecydowanie jest coś nie tak. I to nie z Ukraińcem.

Chyba, że chodzi o inne zagrożenia. Tynkowali mi ostatnio domek na działce, a wczoraj stawiali płot. Było tanio, szybko, ładnie i bez marudzenia.

To może być faktycznie szok dla naszych "fachowców".

IMG20250124154653.jpg

Edytowane przez karpik
Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Że wolności słowa nie będzie się boisz? Wolność słowa polskiej prawicy:

1737744570_atsb6j_600.jpg

Napisano
8 godzin temu, PAULUS_pl napisał:

Nie dziwi mnie wynik sondażu, co drugi Polak głosuje też na twoich lub konfę.

Czyżby? Badanie nie obejmowało preferencji partyjnych, zachęcam do ponownej lektury😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie