Skocz do zawartości

Wojna na Wschodzie c.d.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, bjar_1 napisał:

Obudziła mnie żona, bo ja w stoperach ;) A ją hałas lotniczy - nieźle grzmocili od ok. 06:30 - widoczna na czystym niebie para F-16 w luźnym szyku zatoczyła kilkanaście szerokich kółek na jakichś 3000-4000 metrach nad naszym miejscem postoju.

M.

Szachid wleciał 25 km w głąb Polski, w rejonie mci Tyszowce.

Obiekt przekroczył granice Polski mniej więcej na wysokości miasta ukraińskiego Czerwonogród. Ze względu na warunki atmosferyczne nie byłem w stanie wydać komendy do jego zwalczania, ze względu na brak spełnienia procedur - dodał.

Wojskowy przekazał, że obecnie trwają intensywne poszukiwania w gminie Tyszowce, około 25 kilometrów na południe od miejscowości Hrubieszów.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-08-26/rosyjski-dron-nad-polska-taki-mogl-byc-jego-cel-sprawdzamy/

Kompromitacja!
jakie k*rwa warunki atmosferyczne?
mam przysłać zdjęcie stąd?
100% blue sky od nocy!!!

Jestem w okolicy mci Wożuczyn. Obudziły mnie F-16 latające nade mną na ok. 3000 metrów, robiły koła w granicach Rachanie- Tyszowce - Łaszczów. Wisieli nade mną od ok. 6:30 do po 7. Detonacji żadnej nie było.

teraz lata śmigłowiec w oddali gdzieś nad Tyszowcami właśnie

pozdrawiam z miejsca panie Klisz!

M.

Edytowane przez beaviso

5 hours ago, beaviso napisał:

Szachid wleciał 25 km w głąb Polski, w rejonie mci Tyszowce.

Obiekt przekroczył granice Polski mniej więcej na wysokości miasta ukraińskiego Czerwonogród. Ze względu na warunki atmosferyczne nie byłem w stanie wydać komendy do jego zwalczania, ze względu na brak spełnienia procedur - dodał.

Takie a nie inne są procedury, jest to wiedza ogólnie dostępna. Nie zmieniono ich pomimo wojny i kolejnych incydentów. Kto jest władny to uczynić- sejm.

Самый массированный и самый дорогой авиаобстрел. Россия потратила на ракетную атаку по Украине 26 августа $1,2-1,3 млрд, 

• Tak trzymać 1
  • Słabe 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie