bjar_1 Posted June 13 Share Posted June 13 Podtytuł ciekawy, nie powiem, że nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcd Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) Jak widać niektórzy z chęci pragnienie posiadania dóbr materialnych „ z pod siebie zjedzą” ;) Edited June 13 by abcd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted June 13 Author Share Posted June 13 No kogoś tam zdrowo pogięło. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted June 13 Share Posted June 13 Na Grupach związanych z Belloną się dzieje, mocno dzieje... Ale jeszcze (?) nie ma oficjalnego stanowiska wydawcy, czy przeprosin + deklaracji zmielenia całego nakładu*. * będzie biały kruk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam1234 Posted June 13 Share Posted June 13 Książka może ciekawa gdyby nie błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stridor Posted June 13 Share Posted June 13 Spoglądając na twórczość autora to tytuł ma celowo prowokować. Za chwile będzie głośno w niektórych mediach a to podkręci sprzedaż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted June 13 Share Posted June 13 Reklama już robi swoje... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fala Posted June 13 Share Posted June 13 Tia, ten pan popełnił "Spowiedź Stalina" , "Spowiedź Hitlera", "Spowiedź Leonarda da`Vinci",wszystko jako "szczere rozmowy". Poczekam na szczerą spowiedź Jarosława K. Nie młody już jestem i nie chce mi się tracić czasu na głupoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesio Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) Bo to chyba chodzi o to - podobnie, jak w przypadku książki Machta o Hitlerze, z podtytułem "Szczera rozmowa z Żydem", w której Żydem jest nie Hitler, ale "rozmówca" Machta opowiadający o Hitlerze - że Macht opisał, czy raczej napisał tu rzekomą rozmowę z powstańcem warszawskim, któremu zwierzał się von dem Bach. Edited June 14 by Grzesio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts