RDW60 Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty Czy to przybornik na igły? Cywil czy wojskowy? Długość 50 mm, średnica przy otworze 13 mm, na ząbkowaniu 16 mm. Cytuj
0 RDW60 Napisano 5 Luty Autor Napisano 5 Luty Wewnątrz nic nie ma, jest pusty. Otworzyć się nie da, nic na siłę bo można zniszczyć. Przez otwór wysypało się trochę,parę ziarenek piasku. Cytuj
0 karpik Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty A to nie wiem. Współcześnie w tej budowie używam pojemniczka z którego przez otwór "dozuję" drucik cynowy do lutowania. Cytuj
0 Cyrograf15 Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty Bardziej na szminkę wygląda, rodzaj dozownika do jakiegoś błyszczyka. Niewiele tu kobiet, one by to wiedziały. Wojtek Cytuj
0 karpik Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty Jak tak medyczno - kosmetycznie to może do inhalacji jamy nosowej. Cytuj
0 abcd Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty (edytowane) Pewno zbiornik zapalniczki benzynowej,wewnątrz była wata z otworu wystawał knot. Edytowane 5 Luty przez abcd Cytuj
0 canabis.dw Napisano 5 Luty Napisano 5 Luty Kolega abcd ma racje- zbiorniczek od zapalniczki, mam gdzieś taka - jak znajdę to wstawię fotkę Cytuj
0 RDW60 Napisano 6 Luty Autor Napisano 6 Luty Przedmiot jest b. lekki, wykonany z cienkiego aluminium. Końcówka z otworem jest inaczej wyprofillowana jak u zbiorniczków do zapalniczek benzynowych. Nie znalazłem zbiorniczków o takim kształcie, co nie znaczy że ich nie było. Czy to jest produkt przed czy po 2 WŚ ? Cytuj
Pytanie
RDW60
Czy to przybornik na igły? Cywil czy wojskowy?
Długość 50 mm, średnica przy otworze 13 mm, na ząbkowaniu 16 mm.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi