fala Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 18 minut temu, karpik napisał: Jeżeli światu jest ok z systemową eksterminacją narodu palestyńskiego, to trzeba być konsekwentnym i rehabilitować hitlera i jemu podobnych. Nie bądźmy hipokrytami i oddajmy cześć Adolfowi. Po uj adolfa w to mieszasz?, czy mordercy z Hamasu uwolnili zakadników - brzmiało moje pytanie. Cytuj
karpik Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, fala napisał: Po uj adolfa w to mieszasz?, czy mordercy z Hamasu uwolnili zakadników - brzmiało moje pytanie. Najprawdopodobniej żydki sami ich zabili wysadzając tunele i równając wszystko z ziemią. Cytuj
karpik Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Rakietką w ratowników. qIUqbaAtYv4orQ7XVVoqRyEk7ZD2Usfs.mp4 Cytuj
fala Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, karpik napisał: Najprawdopodobniej żydki sami ich zabili wysadzając tunele i równając wszystko z ziemią. Twoje najprawdopodobniej mam w dupie, fakty poproszę. No to sobie posłuchaj dlaczego współwyznawcy morderców nie chcą ich u siebie. www.youtube.com/watch?v=mgIc3TzK-2g Edytowane 8 godzin temu przez fala Cytuj
karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 23 minuty temu, fala napisał: Twoje najprawdopodobniej mam w dupie, fakty poproszę. No to sobie posłuchaj dlaczego współwyznawcy morderców nie chcą ich u siebie. www.youtube.com/watch?v=mgIc3TzK-2g Nie bądź hipokrytą. Przeproś Adolfa. Edytowane 8 godzin temu przez karpik Cytuj
fala Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, karpik napisał: Zgłoszenie poszło. Cytuj
karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, fala napisał: Zgłoszenie poszło. Masz poważne problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. Zgłoś... się do specjalisty. Do zauważenia sarkazmu też jest potrzebne choć trochę rozumu, ale nie będę już od ciebie wymagał. Edytowane 8 godzin temu przez karpik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi