canabis.dw Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Egipt sie boi, że mu będa siłą pchac Palestyńczyków na granice i próbuje przeciwdziałać. Ale czy to sie mu im uda? Przecież "kwestia Palestyńska" musi zostać jakos rozwiązana.... Edytowane 14 godzin temu przez canabis.dw Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, canabis.dw napisał: Przecież "kwestia Palestyńska" musi Musi, gdyż? Cytuj
canabis.dw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Teraz, Czlowieksniegu napisał: Musi, gdyż? Pewnie dlatego, że bóg tak chciał - mnie nie pytaj bo ja nie wiem Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, canabis.dw napisał: mnie nie pytaj bo ja nie Pytałem trochę żartem oczywiście, trochę serio... Finalnie, po hekatombie, którą odprawił Izrael, "kwestii palestyńskiej" już nigdy nie da się rozwiązać. A na 101 % nie w sposób, który wszystkich zadowoli- nawet jeśli cień szansy na to istniał przed listopadem 2023. Cytuj
canabis.dw Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Pytałem trochę żartem oczywiście, trochę serio... Finalnie, po hekatombie, którą odprawił Izrael, "kwestii palestyńskiej" już nigdy nie da się rozwiązać. A na 101 % nie w sposób, który wszystkich zadowoli- nawet jeśli cień szansy na to istniał przed listopadem 2023. Z tego co widać to Izrael ma swój plan rozwiązania ostatecznego i go realizuje, w du**pie mając co kto myśli na ten temat Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, canabis.dw napisał: swój plan rozwiązania ostatecznego Nie mamy zielonego pojęcia, czy i co uroiło się w głowach izraelskich oficjeli, ale zapewne nawet oni mają świadomość, że to nie jest plan rozwiązania "kwestii palestyńskiej". Co więcej- w jakiejś części jest to zapewne plan ucieczki do przodu samego Netanjahu, gdzie Izrael/Palestyna jest w tle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi