fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 18 minut temu, karpik napisał: Jeżeli światu jest ok z systemową eksterminacją narodu palestyńskiego, to trzeba być konsekwentnym i rehabilitować hitlera i jemu podobnych. Nie bądźmy hipokrytami i oddajmy cześć Adolfowi. Po uj adolfa w to mieszasz?, czy mordercy z Hamasu uwolnili zakadników - brzmiało moje pytanie. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, fala napisał: Po uj adolfa w to mieszasz?, czy mordercy z Hamasu uwolnili zakadników - brzmiało moje pytanie. Najprawdopodobniej żydki sami ich zabili wysadzając tunele i równając wszystko z ziemią. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Rakietką w ratowników. qIUqbaAtYv4orQ7XVVoqRyEk7ZD2Usfs.mp4 Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 39 minut temu, karpik napisał: Najprawdopodobniej żydki sami ich zabili wysadzając tunele i równając wszystko z ziemią. Twoje najprawdopodobniej mam w dupie, fakty poproszę. No to sobie posłuchaj dlaczego współwyznawcy morderców nie chcą ich u siebie. www.youtube.com/watch?v=mgIc3TzK-2g Edytowane %s o %s przez fala Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 23 minuty temu, fala napisał: Twoje najprawdopodobniej mam w dupie, fakty poproszę. No to sobie posłuchaj dlaczego współwyznawcy morderców nie chcą ich u siebie. www.youtube.com/watch?v=mgIc3TzK-2g Nie bądź hipokrytą. Przeproś Adolfa. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 5 minut temu, fala napisał: Zgłoszenie poszło. Masz poważne problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. Zgłoś... się do specjalisty. Do zauważenia sarkazmu też jest potrzebne choć trochę rozumu, ale nie będę już od ciebie wymagał. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s Panie i Panowie... Ostatnie dni tego [...] lata- nie wiem, idźcie na spacer, jedźcie nad wodę... Albo piszcie jasno i klarownie, bez aluzji i niedomówień. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Panie i Panowie... Ostatnie dni tego [...] lata- nie wiem, idźcie na spacer, jedźcie nad wodę... Albo piszcie jasno i klarownie, bez aluzji i niedomówień. Wszystko co robi teraz państwo Izrael ma znamiona wojny napastniczej, okupacji obcego terytorium, terroryzmu, zbrodni wojennych i ludobójstwa. Potępiam atak hamasu na Izrael, ale atak terrorystyczny nie powinien być powodem/ okazją do eksterminacji drugiego narodu i kto jak kto ale żydzi... O kręgu i chichocie historii żadnych aluzji nie zadam, bo jeszcze ktoś nie zrozumie... 1 Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, karpik napisał: Wszystko co robi teraz Umówmy się, jak dorośli... Nikt, literalnie nikt, może z pominięciem małej* liczby cywili, nie jest zainteresowany pokojem na B.Wschodzie, wliczając w to Gazę, czy Palestynę. A najmniej bliscy sąsiedzi, czy... światowi gracze. W efekcie i wojna, i ludobójstwo będzie trwało. Zwłaszcza, że Świat także podzielony jest, pomijam tych, którym to wisi kalafiorem, na zwolenników Palestyny i na obrońców Izraela. Którzy, na marginesie, za moment na serio wezmą się za łby na całym świecie, przy czym mam niemiłe uczucie, że Palestyńczycy i "Palestyńczycy" przy okazji zrobią potężny pożar w burdelu w państwach, które... niewystarczająco mocno wyraziły sprzeciw wobec działań Izraela. * choć może rosnącej przy okazji realnych humanitarnych tragedii spowodowanych przez Izrael Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pominę fakt że najbardziej się cieszą Ci, którzy w konflikcie upatrują otwarte drzwi dla zwykłego bagiennego antysemityzmu. Palestyńczyk ich nie obchodzi kompletnie. Ich wiedza historyczna o Palestynie jest równa zeru. Co nie zmienia faktu że Netanjachu to zbrodniarz. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 55 minut temu, Cronos napisał: Pominę fakt że najbardziej się cieszą Ci, którzy w konflikcie upatrują otwarte drzwi dla zwykłego bagiennego antysemityzmu. Palestyńczyk ich nie obchodzi kompletnie. Ich wiedza historyczna o Palestynie jest równa zeru. Co nie zmienia faktu że Netanjachu to zbrodniarz. Masz rację. Przestanę używać nazwy żydzi, bo generuje to pole do popisu dla ludzi, którzy każdą i z dowolnego powodu krytykę państwa Izrael deprecjonują antysemityzmem. Więc, nie podoba mi się co robią Izraelczycy (3/4 to żydzi, reszta to arabowie) na terytorium (raczej już byłym) Palestyny. To wszystko i już się nie wtrącam. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Cronos napisał: Pominę fakt że To jest generalnie b. mocny fikołek- to, że środowiska lewicowe stoją po stronie Palestyńczyków, to nic nowego. Ale to, że ruchy prawicowe, także skrajne, popierają Palestyńczyków i przy okazji islamistów, którzy nie kryją w dodatku swoich planów, a wszystko aby okładać Izrael/Żydów, to już wyższa szkoła jazdy. Zwłaszcza, że to właśnie o Izrael/Żydów chodzi, a nie obojętnych im tak naprawdę Palestyńczyków. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 1 godzinę temu, karpik napisał: Masz rację. Przestanę używać nazwy żydzi, bo generuje to pole do popisu dla ludzi, którzy każdą i z dowolnego powodu krytykę państwa Izrael deprecjonują antysemityzmem. Więc, nie podoba mi się co robią Izraelczycy (3/4 to żydzi, reszta to arabowie) na terytorium (raczej już byłym) Palestyny. To wszystko i już się nie wtrącam. A to już dopiero temat rzeka, czy żyd, Żyd, czy Izraelczyk. Kto to jest Palestyńczyk i gdzie leży Palestyna. Edytowane %s o %s przez Cronos Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://www.facebook.com/reel/1991322508350404 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi