karpik Napisano 8 Czerwiec Share Napisano 8 Czerwiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 8 Czerwiec Autor Share Napisano 8 Czerwiec 39 minutes ago, karpik napisał: Mam te trzy od końca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Czerwiec Share Napisano 9 Czerwiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 9 Czerwiec Autor Share Napisano 9 Czerwiec 1 hour ago, karpik napisał: Niektóre z nich posiadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 16 Czerwiec Share Napisano 16 Czerwiec Aluminiowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Czerwiec Share Napisano 20 Czerwiec Daleki Wschód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 20 Czerwiec Share Napisano 20 Czerwiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Czerwiec Share Napisano 22 Czerwiec Stany Zjednoczone Meksyku 1000 peso, chociaż oznaczone jako "$". Wcześniej w obiegu jako papierowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 22 Czerwiec Autor Share Napisano 22 Czerwiec On 16.06.2024 o 15:21, hipolit-O4 napisał: Aluminiowa Japoński 1 jen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 22 Czerwiec Autor Share Napisano 22 Czerwiec On 20.06.2024 o 19:02, hipolit-O4 napisał: Daleki Wschód Korea Płd 100 wonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 22 Czerwiec Autor Share Napisano 22 Czerwiec 8 hours ago, Catadero napisał: Stany Zjednoczone Meksyku 1000 peso, chociaż oznaczone jako "$". Wcześniej w obiegu jako papierowe. Fajna znajdka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 24 Czerwiec Share Napisano 24 Czerwiec Korea? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 25 Czerwiec Autor Share Napisano 25 Czerwiec On 24.06.2024 o 20:18, hipolit-O4 napisał: Korea? Tak Korea Płd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 30 Czerwiec Share Napisano 30 Czerwiec ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 5 Lipiec Autor Share Napisano 5 Lipiec On 30.06.2024 o 06:06, hipolit-O4 napisał: ? Japońskie 10 Jenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Kwiatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Czasami warto u siebie posprzątać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Ale śmietnik robicie. Myślałem, że wstawia się tutaj monety zgodne z tytułem wątku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 7 Lipiec Autor Share Napisano 7 Lipiec 17 hours ago, hipolit-O4 napisał: Kwiatek Japonia 100 jenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 7 Lipiec Autor Share Napisano 7 Lipiec 4 hours ago, bjar_1 napisał: Ale śmietnik robicie. Myślałem, że wstawia się tutaj monety zgodne z tytułem wątku... Przecież wstawiają monety które znaleźli podczas sprzątania. Ja podczas sprzątania domu wujka znalazłem kilkadziesiąt monet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 28 Sierpień Share Napisano 28 Sierpień Jednostronny żeton wyjąłem z wózka w Makro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 28 Sierpień Share Napisano 28 Sierpień Wydali za pięciogroszówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 1 Wrzesień Autor Share Napisano 1 Wrzesień On 28.08.2024 o 17:01, hipolit-O4 napisał: Jednostronny żeton wyjąłem z wózka w Makro Z którego roku ten żeton jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 3 Październik Share Napisano 3 Październik Był w doniczce. Ziemię do kwiatów sprowadzamy z dawnej Jugosławii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1234 Napisano 20 Październik Autor Share Napisano 20 Październik On 3.10.2024 o 20:37, hipolit-O4 napisał: Był w doniczce. Ziemię do kwiatów sprowadzamy z dawnej Jugosławii? Ciekawe znalezisko. Gdzieś czytałem że ziemię do kwiatów sprowadzamy z Chorwacji czy Serbii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi