Czlowieksniegu Napisano 15 Kwiecień 2024 Autor Napisano 15 Kwiecień 2024 Kateryna Szynkarenko (pseudonim "Whisky")- dość mocno znana i medialna...
karpik Napisano 15 Kwiecień 2024 Napisano 15 Kwiecień 2024 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Nie wiem nadal dlaczego oni nazywają to tamami. To zwykłe nasypy z dodatkowym czynnikiem degradującym w postaci drogi lub to co widać w oddali- kupa iłu przykryta betonową płytą. Oj. Będzie dużo seryjnych samobójców.
bodziu000000 Napisano 15 Kwiecień 2024 Napisano 15 Kwiecień 2024 1 godzinę temu, karpik napisał: zwykłe nasypy z dodatkowym czynnikiem degradującym w postaci drogi lub to co widać w oddali- kupa iłu przykryta betonową płytą.
Czlowieksniegu Napisano 15 Kwiecień 2024 Autor Napisano 15 Kwiecień 2024 btw- ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi w tym wzmożeniem? Podobnej treści umowę podpisała z U. Łotwa.... Ale a propos i exilibris PL znalazłem jeden cytat, przypisany PAD, ale na dość "słabej" stronie...
Jedburgh_Ops Napisano 15 Kwiecień 2024 Napisano 15 Kwiecień 2024 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: btw- ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi w tym wzmożeniem? A bo to wicie panie dzieju, jak się lata to nielicznym zmiana ciśnienia walnie w dekiel, a przytłaczającej większości nie walnie. Tutaj walnęło.* ____________________________ * Włodzimierz Skalik to wybitny pilot sportowy. Znałem gościa, gdy był normalny i latał na mistrzostwo świata.
Jedburgh_Ops Napisano 15 Kwiecień 2024 Napisano 15 Kwiecień 2024 (edytowane) 51 minut temu, bodziu000000 napisał: Takiemu turańskiemu bydłu, jak z tego postu, albo z tego – nikt i nic nie przetłumaczy, żeby nawet temu bydłu robić plakaty z rozchlapanymi na „specjalnej operacji wojskowej” mózgami tej dziczy. To jest bydło z setek takich zapyziałych, odrealnionych wioch nie z tego świata, jak powyżej podlinkowane. To bydło za perspektywę talonu na Ładę pójdzie zabijać, kraść, gwałcić i kastrować jeńców, jak już wszyscy wiemy, a jak nam się nieopatrznie wydawało, że to się u tego bydła skończyło w 1945. Temu bydłu nawet znajomi – którzy już stracili na tej wojnie swoich ojców i mężów – nie przetłumaczą, że państwowy oszukańczy „talon na Ładę” za poległego członka rodziny na finał okazuje się być workiem cebuli i butelką oleju, a w wersji premium dodatkowym workiem ziemniaków. Ktoś przecież na tej wojnie popełnia te wszystkie zbrodnie. Ktoś przecież zgwałcił ośmiomiesięczną i dziewięciomiesięczną dziewczynkę – obie nie przeżyły wraz z rodzicami. Ktoś przecież wkładał ukraińskim cywilom i jeńcom lutownice do odbytu. To jest właśnie to bydło i żadne takie zdjęcia, jak z powyższego postu tego bydła nie powstrzymają. Edytowane 15 Kwiecień 2024 przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 16 Kwiecień 2024 Autor Napisano 16 Kwiecień 2024 [.....] [...] Polecam lekturę zaproszonych kanalii... także prelegentów... PS Szukałem, może nieudolnie, ale nic nie znalazłem o sponsorze, na oficjalnych stronach organizatora...
beaviso Napisano 16 Kwiecień 2024 Napisano 16 Kwiecień 2024 W Rosji spadła Ch-101. Jak widać na foto - ładunek bojowy (środkowa część) ostał się w całości, nie eksplodował przy upadku. Małe to, co? W las jak wpadnie, to poleży i wcale nie musi wybuchać, nawet jeśli głowica bojowa. No ciekaw jestem czy w Sojnicy czy obok w Bukowcu to leży, bo w oficjalny komunikat z wieczora 29.12.2023 nie wierzę ;) M.
Jedburgh_Ops Napisano 16 Kwiecień 2024 Napisano 16 Kwiecień 2024 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: [.....] [...] Polecam lekturę zaproszonych kanalii... także prelegentów... PS Szukałem, może nieudolnie, ale nic nie znalazłem o sponsorze, na oficjalnych stronach organizatora... Poza tym, że o sponsorów można zapytać grupę Radius radośnie działającą w Polsce pod ochroną maciarewicza to przed chwilą była informacja, że bilet wstępu na zjazd tych mętów kosztuje 20 tys. €.
bodziu000000 Napisano 16 Kwiecień 2024 Napisano 16 Kwiecień 2024 35 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Poza tym, że o sponsorów można zapytać grupę Radius radośnie działającą w Polsce pod ochroną maciarewicza to przed chwilą była informacja, że bilet wstępu na zjazd tych mętów kosztuje 20 tys. €. Jak pisałem wczoraj, na szczęście Belgowie zorientowali się kto to i pogonili na zbity pysk
karpik Napisano 16 Kwiecień 2024 Napisano 16 Kwiecień 2024 43 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Poza tym, że o sponsorów można zapytać grupę Radius radośnie działającą w Polsce pod ochroną maciarewicza to przed chwilą była informacja, że bilet wstępu na zjazd tych mętów kosztuje 20 tys. €. Tzw. selekcja, żeby przychodzili świadomi i z możliwościami. Wstęp - 20 kafli, a po wyjściu na konto wpływa pierwszy przelew na 100 tysi z kremla, wraz z życzeniami udanej współpracy.
Rekomendowane odpowiedzi