Erih Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Hmmmm.... pal licho źródło, które jest z alternatywnej rzeczywistości... Ciekawe, czy w ten sposób faktycznie rannych czy zwłoki poległych U. ściągają... Zabitych. I to nie od razu.
Czlowieksniegu Napisano 16 Sierpień 2023 Autor Napisano 16 Sierpień 2023 Jest 3 grudnia 2021 r. Za 2,5 miesiąca rosyjskie wojska zaatakują niepodległą Ukrainę. Premier Morawiecki i wierchuszka PiS wie o tym od USA już od ponad miesiąca. Właśnie w Warszawie ląduje samolot z Marie Le Pen, która jest wieziona rządową limuzyną na sygnale przez całą Warszawę, z premierem Morawieckim na fotelu obok. Kolumna pędzi na spotkanie z europejskimi poplecznikami Putina Orbanem, czy Santiago Abascella z hiszpańskiego Vox.
bjar_1 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 A tak a propos p. Bogusława: https://epiotrkow.pl/news/Boguslaw-Woloszanski-jedynka-KO-w-okregu-piotrkowskim,52170 1
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 11 minut temu, Czlowieksniegu napisał: * czyli bez narażania lub z ograniczonym narażeniem żywych- czego w przypadku rannych się nie stosuje... Nagminnie „ratuje” zwłoki ukraińskich żołnierzy nasz combat medic ppor. rez. Damian Duda razem z zespołem. Ja już nie wiem, czy on jest odmianą Waldemara Milewicza, czy on pomylił planety i jest nie stąd. Ale właśnie dlatego stale domagam się dla niego najwyższego ukraińskiego odznaczenia wojskowego. Byle nie...
bjar_1 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 Tylko, czy to odzyskiwanie zwłok poległych narażając życia żywych...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Tylko, czy to odzyskiwanie zwłok poległych narażając życia żywych... Tych robotów do rannych i zwłok jest na razie mało. Damiana Dudy nikt nie zmusza, aby ściągał pod ogniem zwłoki. Sam chce.
weteran Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 59 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Tych robotów do rannych i zwłok jest na razie mało. Damiana Dudy nikt nie zmusza, aby ściągał pod ogniem zwłoki. Sam chce. Damian nie zajmuje się "ściąganiem zwłok" ! Od tego są inne ekipy:
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 1 minutę temu, weteran napisał: Damian nie zajmuje się "ściąganiem zwłok" ! Od tego są inne ekipy: Słuchaj podcastów o nim, a najlepiej z jego udziałem, to dowiesz się, że zajmuje się także ściąganiem zwłok.
bjar_1 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 8 minut temu, weteran napisał: Damian nie zajmuje się "ściąganiem zwłok" ! Od tego są inne ekipy: Ci to akurat ekshumują starocie, a nie ściągają świeżaków.
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Ładna kurtka M1965. W stanie wojennym za noszenie takiej wylądowałem na WSW i musiałem (przynajmniej teoretycznie) zeznać, jakie są moje związki ze Stanami Zjednoczonymi i czy korzystam z biblioteki w Ambasadzie Stanów Zjednoczonych? Ale to tak na marginesie ładnej kurtki aktywisty PZPR i SBckiego TW „Rewo”, z którym mam wspólnego znajomego z telewizji.
bodziu000000 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 K......, w pojedynkę chcą wygrać tę wojnę. Strategia jak u orków. Przynajmniej ten miał szczęście
bodziu000000 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 2 godziny temu, bjar_1 napisał: A tak a propos p. Bogusława: https://epiotrkow.pl/news/Boguslaw-Woloszanski-jedynka-KO-w-okregu-piotrkowskim,52170 Tak mi się skojarzyło
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 3 minuty temu, bodziu000000 napisał: K......, w pojedynkę chcą wygrać tę wojnę. Eee, dobry Kozak! Napuszczał bąków i ładnie się wywinął.
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 (edytowane) 28 minut temu, bodziu000000 napisał: To też jest „mem” z TW Wołoszańskim, tylko że SBcki. PO zidiociała. U mnie on ma przechlapane. Nie zapomnę jego programu telewizyjnego w PRL, w którym zapewniał, że bombowce strategiczne ma tylko USA, a ZSRR nie. Oficjalnie zarzuciłem mu kiedyś manipulanctwo w jednej z jego książek i świadomy zmanipulowany przekład z angielskiego (z kłamliwym przypisem od niego nieuzgodnionym z oryginalnym wydawcą i ośmieszającym tego wydawcę), żeby robić propagandę. W zastępstwie kłóciła się ze mną tylko jego żona. Dziękuję bardzo za takich posłów KO. Edytowane 16 Sierpień 2023 przez Jedburgh_Ops
bjar_1 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 32 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Ładna kurtka M1965. Mam taką i w kamo też ;) Ale miałeś orgo? Za komuny szyli u nas idealne kopie, taka jak nosi np. Borewicz, ale chyba jednostkowe to były akcje.
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Ale miałeś orgo? Za komuny szyli u nas idealne kopie, taka jak nosi np. Borewicz, ale chyba jednostkowe to były akcje. Miałem orgo - dlatego mnie zwinęli. W mojej wsi można było zdobyć M65 na Bazarze Różyckiego, albo na Ciuchach w Rembertowie. Mieszkałem w takim miejscu mojej wsi, że ciągle mijał mnie Marek Perepeczko w oryginalnej M65 no to kurczę kto by to wytrzymał...
Jedburgh_Ops Napisano 17 Sierpień 2023 Napisano 17 Sierpień 2023 (edytowane) W dniu 14.08.2023 o 23:13, bodziu000000 napisał: Dla kontrastu ten sam temat, lecz skrajnie odmienne standardy. W bantustanie Bolanda nie ma odważnego, który podszedłby do dziada i kazał mu się wynosić od żołnierzy i nie robić na ich tle kampanii politycznej. Edytowane 17 Sierpień 2023 przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 17 Sierpień 2023 Autor Napisano 17 Sierpień 2023 Wszystkie (?) języki słowiańskie są dość podobne i za pomocą takiego samego zestawu słów można niemal wszystko opisać...
Rekomendowane odpowiedzi