Jedburgh_Ops Napisano 15 Sierpień 2023 Napisano 15 Sierpień 2023 Niestety jest, jak jest. Jest mi bardzo, bardzo przykro to stwierdzić, bo całym sercem jestem za Ukrainą i chciałbym, aby to był nasz braterski naród, ale...
JanW Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 11 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Nagranie z 2020r, ...
Czlowieksniegu Napisano 16 Sierpień 2023 Autor Napisano 16 Sierpień 2023 JanW.. "Nagranie z 2020r, ... " I? Że zmienił poglądy? I, że przynajmniej niektórzy członkowie K. nie mają w sierpniu 2023 podobnych czy identycznych?
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Jeszcze bardziej będą roztrącać ludzi motocyklami i skuterami na chodnikach. Stop pisowskiej bangladeszyzacji Polski. Ostatnio zwróciłem takiemu uwagę to był bardzo zdziwiony.
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 Ukraine reveals use of experimental 'sea baby' drone in Kerch Bridge attack
bodziu000000 Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 7 godzin temu, pawel_breslau napisał: 1
Czlowieksniegu Napisano 16 Sierpień 2023 Autor Napisano 16 Sierpień 2023 Hmmmm.... pal licho źródło, które jest z alternatywnej rzeczywistości... Ciekawe, czy w ten sposób faktycznie rannych czy zwłoki poległych U. ściągają...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień 2023 Napisano 16 Sierpień 2023 (edytowane) 16 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Ciekawe, czy w ten sposób faktycznie rannych czy zwłoki poległych U. ściągają. Tak. Tyle tylko, że to nie jest żadna „brutalna ewakuacja”, jak pisze ten ruski śmieć. Ukraińscy żołnierze są powiadomieni, że może po nich podjechać robot z chwytakiem i jeśli są ranni to wiedzą, że mają się go uchwycić, a jeśli są to zwłoki no to wiadomo, że musi zabitego złapać chwytak. Niczego „brutalnego” w tym nie ma. Ten ruski śmieć wolałby na pewno, żeby kilku combat mediców zginęło podczas dochodzenia do rannego. A tak robi to robot. Edytowane 16 Sierpień 2023 przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 16 Sierpień 2023 Autor Napisano 16 Sierpień 2023 Je... "Tyle tylko, że to nie jest żadna ..." Dlatego podałem źródło :-) Co najwyżej byłem ciekaw, czy to potwierdzenie panującej wersji, że poległych, za rozsądną cenę*, się zabiera... * czyli bez narażania lub z ograniczonym narażeniem żywych- czego w przypadku rannych się nie stosuje...
Rekomendowane odpowiedzi