Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za Onet:

Według nieoficjalnych doniesień armia ukraińska wysadziła tamę w Bachmucie, aby spowolnić postępy najemników z tzw. Grupy Wagnera

Ale tak patrząc na mapę to znajduje się ona w zachodniej części miasta więc już Bachmut prawie cały zdobyty?

Napisano

"Когда приехали поляки, литовцы к нам, посмотрели на нашу "диктатуру" и говорят: "Мы тоже хотим" вусатий таракан лукашенко «висрав» нову порцію крінжу🤦‍♂️

Napisano
6 minut temu, bjar_1 napisał:

Warto znać język wroga.

Ja znam ten język, aż za dobrze, moja rodzina (ojciec miał 3 latka) była deportowana na Syberię. Mnie w latach 70 piórnikiem i paskiem klinowym po łapach nauczycielka uczyła rosyjskiego. Teraz nie chcę potrzeć jak cyrylica jest mocno promowana. Bo i po co? I tak ich nikt nie zrozumie. Rosja to jest stan umysłu, dla nas nie do ogarnięcia.

• Tak trzymać 1
Napisano
2 godziny temu, karpik napisał:

"Когда приехали поляки, литовцы к нам, посмотрели на нашу "диктатуру" и говорят: "Мы тоже хотим" вусатий таракан лукашенко «висрав» нову порцію крінжу🤦‍♂️

Karakan (bo baćką nazywać tego typa to przesada) pitoli jak to narody polski i litewski są zachwycone białoruską dyktaturą. Mówi: "Ludzie z Polski i Litwy do nas zajechali i powiedzieli też tak chcemy".Stwierdza też, że potrzeby i oczekiwania narodów tych państw rozmijają się z decyzjami rządów. Ale nadchodzące wybory mogą wszystko zmienić. Stwierdza, że jeśli władza da demokratycznie głosować to narody tę władzę zmiotą.

Że ten typek ma barwny język i plecie jak pi litrze to wiem. Ale żeby twuerdzić, że chcemy mieć tak jak na Białorusi? No chyba och....jał całkiem.

• Tak trzymać 1
Napisano
4 godziny temu, pawel_breslau napisał:

Za Onet:

Według nieoficjalnych doniesień armia ukraińska wysadziła tamę w Bachmucie, aby spowolnić postępy najemników z tzw. Grupy Wagnera

Ale tak patrząc na mapę to znajduje się ona w zachodniej części miasta więc już Bachmut prawie cały zdobyty?

IMG_20230225_181122_511.jpg

IMG_20230225_181123_139.jpg

• Tak trzymać 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie