bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Share Napisano 18 Luty 2023 No więc po co te płacze, jęki i stęki skoro wasz überpisior i tak na kolanach dowlecze się do Brukseli i wszystko podpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Coś na popołudnie w pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 18 godzin temu, bjar_1 napisał: Nie było w historii tego kraju takiego złodziejstwa. Spox. Sami tylko morawieccy (i ten ich zaprzyjaźniony katabas-przekręciarz) - po wyborach - odpowiedzą za ich lewe działki z czterech bardzo sympatycznych artykułów KK. Są analizy prawne z tym związane. Reszta złodziejskiej zorganizowanej grupy przestępczej piss odpowie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Share Napisano 18 Luty 2023 A ja mówię, że nie odpowiedzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Wiesz, umowa stoi, jak by cuś to orzeł Twój. Поживём увидим Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Godzinę temu, bjar_1 napisał: A ja mówię, że nie odpowiedzą :) Ja mogę postawić skrzynkę pluskwianki że nikogo nie posadzą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 6 minut temu, bjar_1 napisał: A ja mówię, że nie odpowiedzą :) Politycy im krzywdy nie zrobią, ale trzeba pamiętać, że podpadli wielu ludziom, instytucjom, mediom, palestrze itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 1 minutę temu, karpik napisał: ...palestrze itd... Jest bardzo duże i prestiżowe środowisko prawnicze, które kataloguje każdy, dosłownie każdy przewał piss od najmniejszych po największe. I to środowisko - po wyborach rzecz jasna - nie odpuści. Żyję w tym środowisku to coś o tym wiem. Sam zresztą Giertych mówi na jego kanale YT, że będzie te wszystkie przewały i złodziejstwa piss pilotował w sądach, a z Giertychem jeszcze mało kto wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Jest bardzo duże i prestiżowe środowisko prawnicze, które kataloguje każdy, dosłownie każdy przewał piss od najmniejszych po największe. I to środowisko - po wyborach rzecz jasna - nie odpuści. Żyję w tym środowisku to coś o tym wiem. Sam zresztą Giertych mówi na jego kanale YT, że będzie te wszystkie przewały i złodziejstwa piss pilotował w sądach, a z Giertychem jeszcze mało kto wygrał. Chyba, że G trafi na listy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Sie kuźwa ci wredni totalniacy i ten ich przygłupi der Oppositionsführer już nie mają do czego przyczepić. 26-letni barman-naukowiec dostał od PiS 55 baniek na badania naukawe, a ci się czepiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 2 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Kolejne moralne, etyczne i umysłowe zero* zjepów. Zero chwalące się swoją laską, jak pissowski Mr Jenot. Tylko współczuć tej kobiecie, aczkolwiek może jednak nie? Gały jednak widziały/widzą, co biorą. Może ktoś chce się założyć, że ci państwo za 15 lat nie będą ze sobą? * Najmocniej przepraszam Cię szanowna Matematyko i Twoje osie liczbowe, bo może przeszacowałem i być może powinienem to coś nazywać nie zero, ale minus jeden... Jakie 15 lat? Żartujesz ? Koniec tego roku lub do połowy przyszłego i szlus. Przecież trzeba będzie komuś przekazać kasę , żeby nie zabrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 12 minut temu, szutnik napisał: Jakie 15 lat? Żartujesz? Koniec tego roku lub do połowy przyszłego i szlus. Właśnie dlatego powyżej (na piśmie!) przepraszałem Szanowną Matematykę, że być może przeszacowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 4 godziny temu, takafura napisał: Serdecznie dziękuję. Grafik jeżeli chodzi o czytanie to mam napięty, bo jeszcze z Gwiazdki książki nie ruszyłem :) To może nie marnuj czasu na bezsensowną obronę tego czego już od dawna obronić się nie da? Zaczyna być to widoczne ( Twój napięty grafik ;) ) skoro nawet nie zauważyłeś ile w KPO to dotacja a ile pożyczka ( i na ile% ) . "A przypomniało mi się, że "Rok 1984" czytałem mając z 15 lat i to wydane 2 obiegu." Zabawne. Jak śmierdziało proszkiem do prania , to możliwe ,że z pod moich łap wyszło :) Podobnie jak "Drogi do Wolności" czy " Ciemność w południe" ( to ostatnie marne ale dobrze schodziło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 2 minuty temu, szutnik napisał: Zabawne. Jak śmierdziało proszkiem do prania , to możliwe ,że z pod moich łap wyszło :) Albo spod moich. Nie wiemy, z jakiego lasu Takafura nadaje? My drukowaliśmy „1984” na tuszu kreślarskim i na paście BHP. Ekskluzywne wydania do czytania w wannie. Wpada SB, książka niechcący wpada do wody i staje się czystym notesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 14 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Albo spod moich. Nie wiemy, z jakiego lasu Takafura nadaje? My drukowaliśmy „1984” na tuszu kreślarskim i na paście BHP. Ekskluzywne wydania do czytania w wannie. Wpada SB, książka niechcący wpada do wody i staje się czystym notesem. Kolega też po szkole Lorda Komforta? Chociaż my nazywaliśmy Go Prof. Rywal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Pany, ale macie świadomość, że wspominacie czasy i osoby, jak prof. Kerstena, o których dzisiejsi namaszczeni kombatanci mają niewielką wiedzę? Wiem, że macie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 9 minut temu, szutnik napisał: Kolega też po szkole Lorda Komforta? Chociaż my nazywaliśmy Go Prof. Rywal :) Jam ci prosty chłopek-roztropek po szkołach od latania. W czasie, gdy drukowaliśmy „1984” jednocześnie, równolegle, byłem w dwóch szkołach od latania - w jednej w Warszawie, w drugiej w Grudziądzu. A w nagrodę za drukowanie „1984” i „innych takich” wylądowałem z nakazem pracy (zamiennym na ancla - jaki ludzki pan, mógł zabić, a dał możliwość wyboru) w wojskowym instytucie naukowym na 3,5 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 (edytowane) 8 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Pany, ale macie świadomość, że wspominacie czasy i osoby, jak prof. Kerstena, o których dzisiejsi namaszczeni kombatanci mają niewielką wiedzę? Wiem, że macie :-) Mamy , mamy. Cudowny człowiek i wielki historyk. Ostatnią książką , którą wydaliśmy ( już w półsamizdacie ) była " Historia Polski w latach 1918- 1947" ( wspólna praca z żoną Krystyną ) - jeżeli nie mylę tytułu . Już po Jego śmierci (: Edytowane 18 Luty 2023 przez szutnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 (edytowane) 16 minut temu, Czlowieksniegu napisał: ...dzisiejsi namaszczeni kombatanci... Znaczy ten kombatant, co to ma wpisane do CV, że jakoby w stanie wojennym działał w punkcie dystrybucji bibuły w Warszawie przy ulicy Bednarskiej, a jedyny problem z tym CV jest taki, że nikt nigdy go tam nie widział, ani o nim nie słyszał, bo ludzie z tego punktu żyją do dziś? Znaczy ten kombatant, którego matka „walczyła w Powstaniu Warszawskim” oglądając je na You Tubie w Starachowicach? Edytowane 18 Luty 2023 przez Jedburgh_Ops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2023 Autor Share Napisano 18 Luty 2023 A tą bibułę roznosił mały Morawiecki, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Luty 2023 Share Napisano 18 Luty 2023 Godzinę temu, bjar_1 napisał: A tą bibułę roznosił mały Morawiecki, prawda? I granaty rzucał zza burty spacerówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi