bjar_1 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Teraz, karpik napisał: Wszyscy szukają Makarowa Może niech wyślą batyskafy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 W którymś z poprzednich „Vol.” ukraińskich wyraziłem złą opinię o Olbrychskim. Teraz trochę „poprawia się”... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Cenna rosyjska fregata płonie? Media: mogła być głównym celem ukraińskich sił zbrojnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Ładny dymogenerator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Ukraiński serwis po polsku (świetna dziennikarka Alina Makarczuk) mówi, że dwa ruskie okręty płoną dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ukraiński serwis po polsku (świetna dziennikarka Alina Makarczuk) mówi, że dwa ruskie okręty płoną dzisiaj... Dwa ? mnożą się jak króliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/rosjanie-organizuja-swoja-uroczystosc-9-maja-w-warszawie-nie-mozemy-im-zakazac/63s5zdz,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 4 minuty temu, Cypis napisał: Dwa ? mnożą się jak króliki Też się zdziwiłem, ale Alina Makarczuk to nie jakaś wariatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 3 minuty temu, bjar_1 napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/rosjanie-organizuja-swoja-uroczystosc-9-maja-w-warszawie-nie-mozemy-im-zakazac/63s5zdz,79cfc278 No to ja tam będę, tylko na pewno nie z czymś, co się ruskiemu bydłu spodoba. Ile to już było prób skasowania tego przeklętego pomnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Teraz, Jedburgh_Ops napisał: No to ja tam będę, tylko na pewno nie z czymś, co się ruskiemu bydłu spodoba. Pralkę weźmiesz? Daj foty po akcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Pralkę weźmiesz? Daj foty po akcji ;) Mam foty po akcji pod bydlęcą ambasadą 13 kwietnia - dwie wcześniej dałem na forum, ale mam więcej. Byliśmy z żoną i przyjaciółmi. Pralek, telewizorów i mikrofalówek było co niemiara i milion innego szajsu. I psia buda też była - poniżej. Do dziś leżą pod bydlęcą ambasadą dwa stosy dziecięcych pluszaków i nawet - o dziwo - milicja PiS ich nie rusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Maj 2022 Autor Share Napisano 6 Maj 2022 6 minut temu, bjar_1 napisał: Czyli filmik, który wrzucałem, z kręcącym bączki i pożarem na dziobie okrętu, pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Jego sylwetka pasuje. Ściągnąłem sobie zdjęcia krypy i pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 No to może być ten. Oby zatonął. Ja na miejscu ukrów bym teraz przypierdzielił jeszcze rakietą w tą całą akcję ratunkową. Dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 26 minut temu, bjar_1 napisał: https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/rosjanie-organizuja-swoja-uroczystosc-9-maja-w-warszawie-nie-mozemy-im-zakazac/63s5zdz,79cfc278 Najwyższy czas rozpocząć po zniszczeniach zimowych remont jezdni wokół ambasady rosyjskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Niestety nikt na to nie pójdzie, bo Dolny Mokotów byłby bardzo poważnie odcięty od Śródmieścia. Zostałaby tylko Spacerowa pod górę, żeby dostać się Śródmieścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 (edytowane) Tak, wiem. Tak samo nie uda się remontować Żwirki. Ale można ambasadzie sieć wodociągową lub gazową remontować. Beczkowóz z wodą podstawić, chociaż trochę by im przypominało sytuację mieszkańców zburzonych miast Ukrainy. Trzaskowski ma możliwości aby się kreatywnością wykazać. Edytowane 6 Maj 2022 przez RDW60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 6 Maj 2022 Share Napisano 6 Maj 2022 Zastanawiam się jaki prezent dostaną orki od ukrów 9 maja. Może parę rakiet sypną w defiladę w Mariupolu? A mają czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi