takafura Napisano 20 Październik 2022 Napisano 20 Październik 2022 W dniu 16.10.2022 o 11:27, Czlowieksniegu napisał: (....) namawiam, aby wyszedł z oblężonej twierdzy... Nieskutecznie namawiam, na marginesie... Dygresja, ale juz Cię kiedyś pytałem bo ja ze swojego bunkra niewiele widzę i niewiele z tego rozumiem: ci altruistyczni urzędnicy unijni wybrani praktycznie przez Niemcy i Francję w jakichś zakulisowych układach co publicznie potrafią powiedzieć o planach zagłodzenia Polski a) ile przyznali nam pomocy za przyjęcie w kilka miesięcy milionów uchodźców ( gdzieś czytałem o 50 euro na osobę - coś się zmieniło ?) b) jaką karę za 1 nieprzyjętego migranta w ramach automatycznej relokacji ( były takie plany) chciano Polsce naliczać ? Ps. Będę wdzięczny za podanie dwóch cyfr, bez psychoanalizy ;)
Czlowieksniegu Napisano 20 Październik 2022 Napisano 20 Październik 2022 Tak sobie trolle jeżdżą po obu Tuskach, choć prokuratura mająca (?) dowody (?) z zeznań kelnera, przez dobrych kilka lat nie postawiła zarzutów? Fiu fiu... Apacz zdjęcie
Czlowieksniegu Napisano 20 Październik 2022 Napisano 20 Październik 2022 bodziu, ale przecież wiesz i rozumiesz: - taśmy mocno powiązanego biznesowo z Rosją Falenty, nic nie mają z Kremlem wspólnego... - korespondencja Dworczyk & S-ka, to rosyjska prowokacja... - cytowany przez polskie media Łukaszenko opowiadający o, np, Tusku, to dla tychże mediów dowód na wschodnie uwikłanie tego drugiego... - cytowany przez rosyjskie media Jaki, to dowód jak rosyjska propaganda oszukuje i wykorzystuje...
srbm Napisano 20 Październik 2022 Napisano 20 Październik 2022 Jerzy jest autorytetem, był autorytetem i będzie autorytetem. "Dochodzi prawie do linczu". Kolejna gwiazda ubolewa nad losem Stuhra (msn.com)
Rekomendowane odpowiedzi