Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Co to za butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczyk96 Napisano 8 Październik 2021 Share Napisano 8 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Październik 2021 Share Napisano 8 Październik 2021 W dniu 6.10.2021 o 19:06, Trusia 30 napisał: MEFACIT, prawie jak mefedron... Bójta się Boga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Wygląda na jakiś PRL-owski kosmetyk z nałożoną kalkomanią (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 Trochę jakiegoś pachnącego płynu na dnie zostało. Ciekawe za ile można by sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 17 minut temu, Trusia 30 napisał: Trochę jakiegoś pachnącego płynu na dnie zostało. Ciekawe za ile można by sprzedać? Doskonale trafiłaś! Bjar zaraz udzieli wyczerpującej informacji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 To już zabytek, proponuję udać się do jakiegoś muzeum w celu wyceny. Myślę, że około 100 zł to minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 No właśnie za tyle ja wystawiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Bjar- a Ty nie łykniesz, dosłownie i w przenośni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Mam takie dwie, stoją na szafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Później Sotheby's? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Nie, pamiątki rodzinne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 1 godzinę temu, Trusia 30 napisał: No właśnie za tyle ja wystawiłam Jeżeli wystawiłaś za okno, to dobrze zrobiłaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 A Balans cyk je zza okna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 8 minut temu, bjar_1 napisał: A Balans cyk je zza okna :D Nie wypuszczaj dziewczyny w przysłowiowe maliny, bo przecież po samej nakrętce dobrze wiesz, że to chińska podróbka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Jeśli w buteleczce jest reszta "Wody brzozowej" to cenę musisz zdecydowanie podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 Chińska nie chińska ale parę ładnych lat przekazała tam gdzie ją znalazłam razem z innymi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Konkret. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trusia 30 Napisano 6 Październik 2021 Autor Share Napisano 6 Październik 2021 Nie wiem nawet jak pachnie woda brzozowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 3 minuty temu, Trusia 30 napisał: Nie wiem nawet jak pachnie woda brzozowa Brzozowa była chyba w okrągłych buteleczkach. Nie, nie byłem smakoszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 13 minut temu, balans napisał: Brzozowa była chyba w okrągłych buteleczkach. Nie, nie byłem smakoszem. Dawała świeży oddech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 5 minut temu, hipolit-O4 napisał: Dawała świeży oddech. Podobno była najlepsza na porannego kaca. Ja tam w takich okolicznościach preferowałem zimnego browca. Inna sprawa, że kac nie często mi się zdarzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Trusia 30
Co to za butelka
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.