Patryczeq Napisano 23 Listopad 2020 Napisano 23 Listopad 2020 Co to jest z początku myślałem że to ząb potem że to jakiś dziwny kamień a teraz jestem prawie pewien że to ząb znalazłem to w Katowicach zdala od jakich kolwiek gospodarstw rolnych...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2020 Napisano 23 Listopad 2020 Dlaczego krzyczysz? Twój? Boli aż tak?
Tyr Napisano 23 Listopad 2020 Napisano 23 Listopad 2020 mammal tooth fossil – Szukaj w Google poszukaj
Kee Napisano 23 Listopad 2020 Napisano 23 Listopad 2020 Tak to jest ząb. Wiele zwierząt ma zęby. Czasem im wypadają, czasem ktoś go wyrwie, a czasem jedno zwierzę spod Katowic zje drugie zwierzę mieszkające z dala od gospodarstw rolnych i takie zęby potem sobie leżą. A my co? A my nawet nie wiemy jak duży jest.
Sowa74 Napisano 23 Listopad 2020 Napisano 23 Listopad 2020 Zanieś do dentysty żeby usunął kamień nazębny.
Pytanie
Patryczeq
Co to jest z początku myślałem że to ząb potem że to jakiś dziwny kamień a teraz jestem prawie pewien że to ząb znalazłem to w Katowicach zdala od jakich kolwiek gospodarstw rolnych...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.