Jedburgh_Ops Napisano 12 Kwiecień Napisano 12 Kwiecień Zwyczajowo milicja i prokurator jest w pakiecie tego eventu wydobywczego? Cytuj
Adek12 Napisano 12 Kwiecień Napisano 12 Kwiecień Co rozumiecie przez inscenizacje wydobycia i co to może byc? za pojazd 1 Cytuj
beaviso Napisano 12 Kwiecień Napisano 12 Kwiecień (edytowane) Inscenizacja wydobycia czołgu… Cyrk :) To ja się pytam ile *inscenizacji* wydobycia mniejszych przedmiotów zobaczyli już fani programu? M. Edytowane 12 Kwiecień przez beaviso 1 Cytuj
Adek12 Napisano 16 Kwiecień Napisano 16 Kwiecień To garaż TH Wiadomo coś wiecej, nadal go maja? Dziwne ze rekonstruowali dla kogos Cytuj
Kazik.S Napisano 17 Kwiecień Napisano 17 Kwiecień W dniu 12.04.2024 o 22:12, beaviso napisał: Inscenizacja wydobycia czołgu… Cyrk :) To ja się pytam ile *inscenizacji* wydobycia mniejszych przedmiotów zobaczyli już fani programu? spokojnie jak zabraknie tematów to odbędzie się inscenizacja inscenizacji :) Cytuj
Johnny Bravo Napisano 18 Kwiecień Napisano 18 Kwiecień W dniu 12.04.2024 o 20:47, Adek12 napisał: Juz wiem Czyżby zakupili i chcieli zakopać tego M3? Cytuj
Adek12 Napisano 18 Kwiecień Napisano 18 Kwiecień 1 hour ago, Johnny Bravo napisał: Czyżby zakupili i chcieli zakopać tego M3? Już ten wątek poruszyłem S ósemką raczej dawali na Panzerfarm albo gdzies do ruskich ;) Cytuj
Adek12 Napisano 19 Kwiecień Napisano 19 Kwiecień Napewno to nie bedzie ten M3 bo TH powiedział, że to będzie pojazd niemieckiej wunderwaffe Cytuj
Adek12 Napisano 18 Maj Napisano 18 Maj Wiadomo jak im idzie wydobycie pojazdu? Ja obstawiam panzer4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi