Woodhaven Napisano 18 Styczeń Autor Share Napisano 18 Styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 25 Styczeń Autor Share Napisano 25 Styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 1 Luty Autor Share Napisano 1 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 22 Luty Autor Share Napisano 22 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 29 Luty Autor Share Napisano 29 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 14 Marzec Autor Share Napisano 14 Marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 28 Marzec Autor Share Napisano 28 Marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 4 Kwiecień Autor Share Napisano 4 Kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 11 Kwiecień Autor Share Napisano 11 Kwiecień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień Zwyczajowo milicja i prokurator jest w pakiecie tego eventu wydobywczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień Obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień Co rozumiecie przez inscenizacje wydobycia i co to może byc? za pojazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień Juz wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień (edytowane) Inscenizacja wydobycia czołgu… Cyrk :) To ja się pytam ile *inscenizacji* wydobycia mniejszych przedmiotów zobaczyli już fani programu? M. Edytowane 12 Kwiecień przez beaviso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 16 Kwiecień Share Napisano 16 Kwiecień To garaż TH Wiadomo coś wiecej, nadal go maja? Dziwne ze rekonstruowali dla kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 17 Kwiecień Share Napisano 17 Kwiecień W dniu 12.04.2024 o 22:12, beaviso napisał: Inscenizacja wydobycia czołgu… Cyrk :) To ja się pytam ile *inscenizacji* wydobycia mniejszych przedmiotów zobaczyli już fani programu? spokojnie jak zabraknie tematów to odbędzie się inscenizacja inscenizacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Bravo Napisano 18 Kwiecień Share Napisano 18 Kwiecień W dniu 12.04.2024 o 20:47, Adek12 napisał: Juz wiem Czyżby zakupili i chcieli zakopać tego M3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 18 Kwiecień Share Napisano 18 Kwiecień 1 hour ago, Johnny Bravo napisał: Czyżby zakupili i chcieli zakopać tego M3? Już ten wątek poruszyłem S ósemką raczej dawali na Panzerfarm albo gdzies do ruskich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Kwiecień Autor Share Napisano 18 Kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 19 Kwiecień Share Napisano 19 Kwiecień Napewno to nie bedzie ten M3 bo TH powiedział, że to będzie pojazd niemieckiej wunderwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 3 Maj Autor Share Napisano 3 Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 10 Maj Autor Share Napisano 10 Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek12 Napisano 18 Maj Share Napisano 18 Maj Wiadomo jak im idzie wydobycie pojazdu? Ja obstawiam panzer4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj Share Napisano 18 Maj Teraz, Adek12 napisał: Ja obstawiam panzer4 Hummel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Maj Autor Share Napisano 18 Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi