Skocz do zawartości

Poszukiwacze skarbów zejdą do podziemia?

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Karabin. Na forum obowiązuje zakaz poruszania tematów politycznych. Wejdź na jakąś stronę partyjną i tam przedstaw swoje postulaty. Tu trafiasz jak grochem o ścianę i nie obowiązuje tu podział na lewych i prawych. Zajmij się tematem i trzymaj się jego granic.
  • Odpowiedzi 537
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
@pumpernikiel,jak nie masz nic sensownego do dodania to lepiej nic nie pisz ,chyba że licznik kręcisz takimi dennymi tekstami.Przede wszystkim czytaj ze zrozumieniem a to nie jest twoja najmocniejsza strona jak widać.
Napisano
@micross
,,Nowa władza =dobra zmiana" ,chcieliście ,kochaliście-to macie....,,
Zadałeś sobie nieco trudu ażeby sprawdzić jak poszczególne opcje polityczne głosowały w sejmie nad tym? Czytając kolejne twoje wypociny odnoszę wrażenie że nie.
Gdybyś zadał sobie ten trud nie robiłbyś z siebie błazna i wiedziałbyś że poszukiwaczy wyruchały WSZYSTKIE OPCJE POLITYCZNE z twoją partią włącznie. Pomijam już fakt że zdradzieckie knowania archeo politykierskie przeciwko nam trwają od paru ładnych lat.
Przytaczanie tu a to starej a to nowej władzy jest psu na budę bo prawda jest taka że politycy wszystkich opcji mają nas w czarnej dupie,co potwierdziło niemal jednogłośne przyjęcie tej ustawy. To głosowanie było ponad podziałami co się baaardzo rzadko u nas zdarza.
Moja" partia nie wyruchała takich jak nowelizacja Twojej"-bez pozdrowień :)
Napisano
Ja ,,swojej,, nie mam i nigdy nie miałem jak również nigdy na wybory do obory nie chodziłem to też mam w tym względzie sumienie czyste wię pędź chłopaku.
Napisano
Po co to kręcenie licznika i pajacowanie na forach,szukanie winnych i płacz nad rozlanym mlekiem. Tylu odważnych a ponad 90% raczej nie chce mieć wyroku może nawet kolejnego.
Napisano
Jeżeli macie znajomych w mylycjii" to zapytajcie o pismo - zalecenia z KGP dot. postępowania z osobami ielegalnie poszukującymi zabytków przy użyciu wykrywaczy". Ogólnie - nie wesoło się zapowiada
Napisano
Hebda- kilku takich, co się do koryta na grzbiecie m.in. poszukiwaczy dorwało, na etapie kampanii obiecywało, co to oni nie zrobią, żeby dołki się lżej kopało...

Wirakocza- Admin i tak ma co robić, odpowiadając na prośby i petycje organów :-(
Napisano
Yeti, to może dla podtrzymania forum przy życiu trza zmienić serwery(GW i tak już umiera;) coby nie trzeba było odpowiadać dla dobra* nas wszystkich.

* bynajmniej nie o samobójców mi biega, ci sami się wyeliminują
Napisano
Widział?

UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!"

To pamiętaj- mniej wiesz, krócej przesłuchują.
Napisano
Tym trybem niedługo wszyscy zaczniecie chodzić pod ścianami jak jakieś obite koty ;) ,nie macie jakichś ważniejszych problemów sub speciae aeternitatis" ?
Napisano
znaczy Sonderfahndungsbuch"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sonderfahndungsbuch_Polen

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 16:12 16-11-2017

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie