MilKam88 Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Ja trenuję boks + siłownia. Wymiana doświadczeń. Uwagi. Porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Radosław jestem. Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, walnac ze łba.– Mirosław. Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też. Amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.– Zbigniew. Brawurowa jazda samochodem Cinquecento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Ja zaraz otworzę pierwsze piwo tego wieczoru. Ale coś nie mogę się zebrać. Zupełnie jak do sportu.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Sport, hmmmm ... były kiedyś takie papierosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Lipiec 2017 Share Napisano 15 Lipiec 2017 Egipskie tylko !albo klubowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 16 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2017 Panowie... :D :P :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Szachy-jak jest z kimRower ale tylko by przemieścić się z punktu a do punktu bA tak to browar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Biegam. Dla siebie, nie biorę udziału w żadnych zawodach. 2-3 razy w tygodniu wystarczy, 10km bez żadnej zadyszki przelece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Chyba takie za dyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 chyba ssaki leśne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Mensguth6 znowu pijesz do Adriana i Jego uchadeł leśnych" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 leśne nie kosztują dychę.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Hebda nie każdego stać na full opcje krezusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 U mnie browar na masę i szlugi na rzeźbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 Ja robię masę a potem masę. Jak na razie zamiast kaloryfera mam bojler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 16 Lipiec 2017 Share Napisano 16 Lipiec 2017 i tak trzymaj ! bo jak na razie to lato zimne a nie wiadomo jaka jesień:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Jaki tam krezusie...Jeszcze gdyby to co na poboczach stoi,choc ladne bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Dawaj do Poznania to się zdziwisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 No wlasnie do Poznania nigdy mnie nie zanioslo jeszcze.Ze dwa razy przejazdem.planuje i planuje ale jesli polecasz to bede musial sie zastanowic na powaznieMoze bjara i visa weme,niech chlopcy stana sie dorosli w koncu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 My z Bjarem jesteśmy zbyt piękni i młodzi,żeby za to płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Teraz wedkarstwo, szczególnie gruntowe. I nocą, a jak noc ciepła, towarzystwo zacne, browar zimny i przypadkiem rybka się trafi, to trenuję po blady świt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Turystyka alkoholowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Stawik jestCzyli kolega też kłusuje :)Znaczy wbijamy do sonica na połowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 No nie wiem czy we Wrocławiu też można wrzucać granaty do fontanny jak do stawiku w lesie? Nikt się nie doczepi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Pontonem plywalismy kiedys o 3w nocy i nic:)Z cytrynkami moze byc przypal bo echo powywala szyby w osiedluAle mozna kabel od latarni przeciagnac i na prund lowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.