Edmundo Napisano 14 Luty 2022 Share Napisano 14 Luty 2022 13 godzin temu, formoza58 napisał: Nasza, czy niemiecka? A może ex-czechosłowacka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof115 Napisano 14 Luty 2022 Share Napisano 14 Luty 2022 Kol. Emundo. Czesi mieli małe i lekkie składy i małe parowozy (c-k). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 14 Luty 2022 Share Napisano 14 Luty 2022 2 godziny temu, Krzysztof115 napisał: Kol. Emundo. Czesi mieli małe i lekkie składy i małe parowozy (c-k). OK, rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof115 Napisano 15 Luty 2022 Share Napisano 15 Luty 2022 Zupełnie nowe A.. 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof115 Napisano 23 Luty 2022 Share Napisano 23 Luty 2022 Pociąg pancerny P.P.5 "Odsiecz I" na linii kolejowej Przemyśl-Lwów w1919 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 14 Kwiecień 2022 Share Napisano 14 Kwiecień 2022 Z FC... Wagon artyleryjski " Groźnego" w niemieckich łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 18 Maj 2022 Share Napisano 18 Maj 2022 " Danuta", wagon artyleryjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Czerwiec 2022 Share Napisano 6 Czerwiec 2022 Z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Grudzień 2022 Share Napisano 8 Grudzień 2022 In der nähe von Krakau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 12 Październik 2023 Share Napisano 12 Październik 2023 Z archiwum Allegro. Opisane " Polen 1939". Niemiecki czy nasz? Improwizowany czy skład II rzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Październik 2023 Autor Share Napisano 12 Październik 2023 48 minut temu, formoza58 napisał: Z archiwum Allegro. Opisane " Polen 1939". Niemiecki czy nasz? Improwizowany czy skład II rzutu? Niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 19 Listopad 2023 Share Napisano 19 Listopad 2023 " Śmierć" w Modlinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 19 Listopad 2023 Share Napisano 19 Listopad 2023 Tatra w niemieckich rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 19 Listopad 2023 Share Napisano 19 Listopad 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qusza Napisano 30 Grudzień 2023 Share Napisano 30 Grudzień 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi.Der Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń W dniu 19.11.2023 o 16:10, sebek1974 napisał: Tatra w niemieckich rękach. Fajne zdjęcie, ale czeska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi.Der Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń W dniu 14.04.2022 o 12:49, formoza58 napisał: Z FC... Wagon artyleryjski " Groźnego" w niemieckich łapach. Z ciekawości, co to jest FC? Bo ciekawymi drogami chodzi zdjęcie z ebaya, z którego sam własnoręcznie wyciąłem napis i umieściłem na stronie, po czym ktoś go powiększył do absurdalnych rozmiarów, biorąc pod uwagę jakość... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń Wtedy znalazłem na facebooku i tak trochę niezrozumiale opatrywałem takim skrótem. Jak inne znalezione w tym źródle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi.Der Napisano 7 Styczeń Share Napisano 7 Styczeń Ciekawe ujęcie PP 13 z ebaya, znane dotąd w znacznie gorszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi.Der Napisano 7 Styczeń Share Napisano 7 Styczeń Jak to jest, że ile razy się wejdzie na ebay.de, coś się znajdzie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 8 Styczeń Share Napisano 8 Styczeń Z Allegro. Renault " Poznańczyka" w Płochocinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi.Der Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 18 Luty Autor Share Napisano 18 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Luty Share Napisano 29 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi