Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano (edytowane)

Taka fotka z Pucka, przeniesiona z innego tematu. Niby nic do rzeczy, przed hangarem jest jednak amfibia która mogła służyć w eskadrze rzecznej. Najciekawsze jest jednak w baseniku na lewo od Lublina R-XX,  to motorówka L 3 ex M 3, następnie KU 3, oraz motorówka L 1 czyli ''zaginiona'' M 21 typu ''Praha''.

puck3.jpg.be9306132105462004f89d1f5af05349.jpg

Edytowane przez ptasznik
  • Tak trzymać 1
Napisano
W dniu 31.05.2019 o 23:21, ptasznik napisał:

Taka fotka z Pucka, przeniesiona z innego tematu. Niby nic do rzeczy, przed hangarem jest jednak amfibia która mogła służyć w eskadrze rzecznej. Najciekawsze jest jednak w baseniku na lewo od Lublina R-XX,  to motorówka L 3 ex M 3, następnie KU 3, oraz motorówka L 1 czyli ''zaginiona'' M 21 typu ''Praha''.

puck3.jpg.be9306132105462004f89d1f5af05349.jpg

Wiedziałem, że widziałem ją w którymś z moich starych folderów ? 

lot motorow l1.JPG

Napisano

Twoja obecność na moich wątkach od lutego tego roku, sprawiła, że już nie robisz wrażenia i mi nie dokuczysz ?  Mogę być  "chińskim towarzyszem", " anonimowym analfabetą",  " ubekiem" , lub kimś jeszcze, co sobie  wymyślisz. Dlaczego ? Ponieważ, z tymi " tytułami" nie trafiłeś. " Pudło", " kolego" ??

Napisano

Urok lotniczych zdjęć.

Gdyby jeszcze posunąłby się 150 metrów dalej do przodu, stałby się całkiem niewidzialny. Zamaskowany " Gen. Szeptycki" i dwa Schreck-i.

zamaskowany szeptycki barka balonowa i 2 schrecki.jpg