Slajmi130 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2016 http://www.tvn24.pl/znalezione-nie-kradzione-jednak-nie-lowcy-skarbow-z-zarzutami,634646,s.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Swoja drogą ile nas te parady kosztują....Niedługo zrobi się selfie z dziubkiem i zamkną na strychu za zgorszenie świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Klasyka - Łódzkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Polski kodeks przewiduje za to przestępstwo nawet do pięciu lat więzienia..."Coś się ostatnio zmieniło w rzeczonej ustawie czy pan reporter popłynął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Swoją drogą niezłym trzeba być cymbałem, żeby wrzucać takie filmiki do netu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 a jaki wykrywacz przedpotopowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 To te z youtuba? Co tam we filmidle o kościach gadali?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Czy o kościach to nie wiem, ale kiedyś na PS był wątek z takimi filmikami, gdzie buractwo ryło po obsianym i jeszcze kłapało mordami do właściciela pola, gdy do nich przyszedł. Też chyba to było w Łódzkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Macie jakieś linki do tych dzieł X Muzy? Zabiłbym trochę czasu dobrym kinem". ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Chodzi o tych kutafonów z filmików na YT. Goście byli tak bezczelni, że na innym forum zaczęli rzucać się do ludzi, którzy zwrócili im uwagę. Tak w ogóle to typy mają szczęście, bo byly w środowisku" pomysły, żeby im porządnie przetrzepać skórę za totalny chlew jaki robili i jakim się jeszcze chwalili. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukanko Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 W pierwszym poście są linki do tych filmów http://detektorysci.pl/dolek/ku-przestrodze-czyli-nieroztropne-niemadrych-zabawy/ Chyba o tych Panów chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Panie Boże, Ty to widziałeś i w końcu zagrzmiałeś... Chwała Ci za to. Pochwalony będziesz też za rozum, którego być może w końcu użyczysz ohaterom" filmików... Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 no filmiki... zdzierają papę z dachu :)a co do samych ohaterów", z racji tego iż na Forum nie można używać słów powszechnie uważanych za nieparlamentarne - to nic nie napiszę :)jedynie... może - takie kanalie to już nawet nie pielęgnacyjnie powinno się odstrzelić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 jeszcze se ryje filmowali ale buraki, wstyd i wstydu nanieśli w naszym poszukiwawczym światku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 A przypomniało mi się o paru fajnych" poszukiwaczach z Łodzi którzy przyjechali do nas na poszukiwania do Czechów, do dziś mam złe wspomnienia zwłaszcza że nocowali u kumpla za free i jeszcze kumplowi znikły odznaczenia z szuflady, mi się oberwało za to że ich sprowadziłem :( Mam nadzieje że to czytają bo są też na odkrywcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Nie sądziłem, że ludzie prezentujący taki poziom bawią się w detektorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 w tym przypadku brawo dla Policji, pierwszy raz brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Czyli jednak tamci... No nie powiem, żebym był smutny z powodu całej policyjnej akcji wobec tych półgłówków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 uuu...szkoda,a takie z nich fajne pajace były:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 może dadzą radę w sądzie albo w pierdlu fajne" filmiki kręcić?zawsze papuga może im na jutuba potem wrzucić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 W pierdlu jak zaczną kręcić to już na redtube wrzucą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 może być visku :)będzie seria: Poszukiwanie brązowego pociągu w ciemnej, śmierdzącej dziurze":))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Faktycznie za wykopki na oziminie i za sprowokowanie awantury z bauerem powinni koleżeńską reprymendę w postaci kopa na de. dostać,ale reszta to zabawna akcja bandy alkoholików,za co do pierdla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Mam dziwne wrażenie, że ci goście wcale nie są marginesem w środowisku poszukiwaczy. Spotkałem kiedyś w moich rodzimych stronach podobnych cymbałów z wykrywkami, którzy opowiadali, jak to głowę wujka wykopali po kilkunastu latach od jego śmierci, bo po co miały się złote zęby w ziemi marnować. Ponoć czerep leżał u jednego z tych arcymistrzów etyki i intelektu na regale (z zębami oczywiście).Ci goście, to podobny klimat funkcjonalności.Najgorsze jednak, że dzięki takim baranom wszyscy jesteśmy malowani" na ich obraz i podobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Kwiecień 2016 Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Tego typu margines jest niestety obecnie baaardzo szeroki. Coraz więcej jest takich cymbałów w terenie. Jedyna opcja, to utylizacja takowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.