henry123 Napisano 12 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2016 http://niezalezna.pl/74886-wzruszajace-chwile-na-urodzinach-powstanca-odwiedzil-go-prezydent-duda A tak na marginesie ciekawe czy powstańca jutro ktoś jeszcze odwiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2016 Share Napisano 12 Styczeń 2016 ... o 6 rano.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 12 Styczeń 2016 Share Napisano 12 Styczeń 2016 A więc nie tylko ja miałem taką myśl po ujrzeniu wisiorków" na ścianie.A tak na poważnie niedawno Macierewicz brał udział w pochówku szeregowca poległego w kampanii wrześniowej ( http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/macierewicz-o-polskich-zolnierzach-pogrzeb-teofila-jurka,596439.html ) , teraz Duda na urodzinach Powstańca. Ostro zaczęli dbać o prawidłową politykę historyczną czy za poprzednich rządów też były takie gesty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2016 Share Napisano 12 Styczeń 2016 czy za poprzednich rządów też były takie gesty?"Poczytaj a nie się pytasz.Jak się zaczną szczekaniny wątek leci do doła z nagrodami(a tego się obawiam:/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 czy za poprzednich rządów też były takie gesty?"Spróbowałem znaleźć ale nie znalazłem i nawet sobie nie przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 Zwyczajny PR Miły gest ale mimo wszystko manipulacja medialna. Bez kamer i fleszy byłby tylko miłym godnym pochwały gestem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 @ZUBIKED no właśnie ja nie spotkałem się do tej pory z takimi gestami. @hebda - schronisko ci się z internetami pomyliło misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 No gdyby tak jeszcze obiecane lekarstwa dla staruszków za darmochę zrobił to już byłby Super ! A tak rękę uścisnął, a w aptece trzeba płacić . A obiecał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 pier.... jakby h.. szmaty gryzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 pan macier..... - oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmak Napisano 13 Styczeń 2016 Share Napisano 13 Styczeń 2016 starszy Pan nie za bardzo był zadowolony z imprezy, a tak w ogóle najfajniejsza była czerwona gwiazda na choince - widziałem różne : złote, srebrne, szklane, kolorowe ale czerwona bardzo ciekawa - pasowała do sweterka i wygniecionej marynarki najbardziej zadowolonego z obecności namiestnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiezmarski Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 gdybym przyczynił się do organizacji imprezy w trakcie której zginęło ponad 200 tys. ludzi i została całkowicie zniszczona infrastruktura milionowego miasta o innych kwiatkach" nie wspominając, też byłbym niezadowolony, to po prostu naturalny odruch sumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry123 Napisano 15 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2016 Proszę o zamknięcię wontku. Niektórzy zaczynają bredzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 16 Styczeń 2016 Share Napisano 16 Styczeń 2016 Niektórzy bredzą nie zaglądając nawet do słownika.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Styczeń 2016 Share Napisano 16 Styczeń 2016 kiezmarski tak zawsze ma w sprawie powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry123 Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2016 Pomylić się jest żeczą ludzką a bredzą nieomylni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 ieomylni" raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry123 Napisano 18 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2016 Skoro tak to miłego dnia :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 Wy tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 18 Styczeń 2016 Share Napisano 18 Styczeń 2016 Czlowieksniegu (14417 / 784) 2016-01-18 11:49:53ale o so chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.