Jacek Dąbrowski Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Yetti ,nie wzywaj imienia Jacka D. nadaremnie. Bo dostaniesz alusy. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Skąd wiedziałeś, że o Tobie myślę?Specjalnie nie napisałem Jacek Dąbrowski, nie będąc pewnym, czy Ty wiesz, gdzie Korea leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 O IQ to się martw o swoje @czlowieku śnieguI nie mów o regulaminie bo to żałosneJak ktoś kradnie na wyrwqę to jest złodziejem a nie ososbą pożyczającą torebkę...No chyba że kochasz być politycznie poprawny i udajesz że nie widzisz nie słyszysz i nie czujesz w jakiej rzeczywistości w Polsce żyjemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Korea to mi z reki jadała. I wiem gdzie leży a nawet wiem ile bierze. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Luck36 (34 / 0) 2015-09-21 17:49:18Ale mam nadzieję, że nie oskarżasz zgłaszających, że oni nielegalnie cy cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Poważnie rozmawiajmy. Widzisz do czego to zmierza.Każdy rżnie głupa aby tylko nie doprowadzić do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Przecież to nie ja Trójcę świętą (?) wciągnąłem i oskarżyłem...Wam w kilku się jakieś spiskowe teorie śnią...Kwestia, czy po pociągu to mokre sny, czy ylko" szukacie winnych...PS Nie każdy- Jacek, np, już taki jest... I nie ma wpływy na istnienie lub brak tego czegoś... mam na myśli pociąg oczywista oczywistość...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:30 21-09-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selesia Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 W związku z tym, że szacowna WKZ podała obu panów znalazców a także p. K.Szpakowskiego do prokuratury za nielegalne poszukiwania przy pomocy georadaru, na niektórych forach wywiązała się dyskusja na ten temat. Tu jest ciekawa opinia prawna: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=127247189&postcount=1053Policja prowadzi dochodzenie, ciekawe jak to się skończy...Kaspian2012 - wydaje mi się że tam nie można użyć magnetometru ze względu na linię wysokiego napięcia , która podobo przechodzi nad badanym terenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 A za co WKZ ich podała do prokuratury?To już nie wolno chodzić sobie z georadarem na spacer do lasu?Od kiedy? Przecież to prawie tak, jakby po lesie ciągnąć wózek pełen telefonów komórkowych. :)Jak się skończy? Obciachem WKZ, czyli jak zwykle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ale przecież oni szukali tunelu nie zabytkówruchomych, pociąg znaleźli przypadkiem i dlatego zgłosili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Nie wiem , nie znam sie , zarobiony jezdem ale sprawa tego pociąga to chyba pomiędzy Dwoma Panami a Państwem Polskim. A tu proszę vol 6 i same znawce. A pociąga do tej chwili nie znaleźli. Wiec po co mundrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Dzień dobry... Jak widzę batony poleciały.... Co do metali szlachetnych i bijących w nie piorunów... Ze trzy roki temu teściowej swojej rodzonej podarowałem naszyjnik z kruszców i nijak żaden weń pierd.nąć nie chce... Może karatów mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 W miejscach objętych opieką WKZ... czyli między innymi na stanowiskach archeologicznych wpisanych do rejestru zabytków...A czy tamtejsze lasy do takich należą?Nie od dzisiaj wiemy, że WKZ najchętniej wprowadził by zakaz przeszukiwania kieszeni kurtek przez obywateli bez stosownego zezwolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ja mojej niczego nie podarowałem i nadal nie ma dwóch zębów... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ale nie ma bo Tobie nic nie podarowała? Ot taki strzał przypominający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ba, na moją teściową zawsze mogę liczyć, jeśli idzie o (nie)dobre słowo.Ale, to w sumie fajnie, bo normalnie.Nie lubię tych hipokrytów, którzy twierdzą, że mają fajne teściowe. Przeca to niezgodne z prawami fizyki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flins767 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Kiedyś usłyszałem że każdy ma taką teściowa na jaką zasłużył. Że teściową dostaje się w pakiecie, to oczywista oczywistość.W pakiecie z żoną. Życzę każdemu wspaniałej teściowej. Moja jest gites, choć jeszcze żyje i pożyje, bo liczy dopiero 80 wiosenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Ja mam fajną teściową, tyle że nijak się to do tematu wątku ma... Mimo, że z tamtych rejonów pochodzi :-)Mam pewność, że jej akurat Niemce nie zostawili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Może to ONA niemca nie chciała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Cóż za akty hipokryzji. Aż się niedobrze robi :(To może wróćmy jednak do tego pociągu... To bardzo realne zjawisko w porównaniu z fajną teściową. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 OT...Ale ona po prostu mnie nienawidzi i za to ją bardzo lubię...Nawet nie wiecie, ile to ułatwia- nie ma wspólnych obiadków w niedzielę, nie ma męczących świątecznych kolacyjek, nie ma próśb o pomoc, itp...Pełen luz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flins767 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Przyznaj się Idel, zazdrościsz :) Nawet wnusia prabcię lubi :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Skoro art. 36 mówi o zabytkach ruchomych to tunel, właz, czy sztolnia nie podlega pod ten art. czyli można do woli poszukiwać zabytków nieruchomych bez zgody WKZ i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Yeti, to że wnusia lubi, to jeszcze żaden dowód fajności".Ja wiem, że próbujesz teraz wybrnąć z opresji i wnusie w to wkręcasz... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Sorry, miało być do Flinsa.Ginę już w tej wielowątkowości tego wątku. Mocniej tu jak w Kubusiu Fataliście Diderota.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.