Skocz do zawartości

Tyfus.

maciekszprotawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie blokuj tematów na Hydepark, bo Cię emocje niosą. Nie ma problemu. A kto jest administratorem? Pytam tylko z ciekawości, bo jak ktoś znany z forum odkrywcy pyta się czy i za ile mu sprzedam amunicję to komu mam to zgłosić? Byłem pewien, że jak otaguję [wycena] to można wycenić, bo tak było w regulaminie.
Napisano
Adminem jest Bocian...

Na 101 % się ucieszy, jeśli napiszesz do Niego @...
Musisz ylko" dokładnie opisać problem, wnieść opłatę, dołączyć zdjęcia- wszystko w fefnastu kopiach potwierdzonych za zgodność przez Woytasa.
Z tym, że Woytas zajmie się tym dopiero, jak z Kielc wróci...
Napisano
Ucieszy się czy nie to nie wiem, bo nie mam zamiaru pisać. Chciałem tylko wiedzieć kto jest kto. Zaczep jednego reszta przyleci. Tyfus ja chcę tylko jednego. Nie blokuj tematów na Hyde Park. Do reszty się dostosuję.
Napisano
Człowiekśniegu jeszcze dodał swoje 5 groszy pomimo zablokowanego tematu. Informuję Cię, że jak zaczynałem przygodę na tym forum wystarczyło oznaczyć temat w ten sposób [Wycena]. Nie wiedziałem, że zmienił się regulamin.
Napisano
O , czeba zmienić regulamina. Proponuję taki punkt. Awtor temata ma obowiązek umieścić w nim listę osób uprawnionych do zabierania głosu w dyskusji. Osoby z poza listy będą odpowiednio nagradzane. (np alusami od Tyfusa :D).
Pozdrawiam
Napisano
[Wycena] Może nie. [Sprzedaż] czy coś w ten deseń. Walić to. Nie zamierzam niczym handlować. Srał też na to kto co komu. Wystarczyło mi podać nazwę ustrojstwa sprawdziłbym sobie na stronie Agencji Mienia Wojskowego. A Ty jeb do śmieci. Mogłeś chociaż nazwę podać.
Napisano
maciekszprotawa - apeluję do ciebie o prowadzeniu dyskusji na odpowiednim poziomie. Póki co pikujesz w stronę rynsztoka ze słownictwem...
Napisano
resztą prosiłem ostatnio by pan Człowieksniegu nie udzielał się w moich wątkach? Prosiłem."

no widzisz Yeti gdyby nie ty nikt nikomu by nic nie proponował -pozdro
Napisano
No właśnie która to,, pyta,, z forum z tą amunicją
A jak wiadomo najlepsze znajomości to tylko przy herbacie można zawrzeć
Napisano
A ja jestem ciekaw jak odróżnić "znanego od "nieznanego ?
Po ilości kartek, postów, czy z kim się piło gorzałę, czy też kawę ?"
Proponuję kawę, bo śmietanka" już się zgromadziła w tym temacie prócz jednej osoby. Brakuje cukru.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie