maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Nie blokuj tematów na Hydepark, bo Cię emocje niosą. Nie ma problemu. A kto jest administratorem? Pytam tylko z ciekawości, bo jak ktoś znany z forum odkrywcy pyta się czy i za ile mu sprzedam amunicję to komu mam to zgłosić? Byłem pewien, że jak otaguję [wycena] to można wycenić, bo tak było w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 o komu mam to zgłosić?"Policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 No to jedno mamy za sobą. A kto jest administratorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Adminem jest Bocian...Na 101 % się ucieszy, jeśli napiszesz do Niego @...Musisz ylko" dokładnie opisać problem, wnieść opłatę, dołączyć zdjęcia- wszystko w fefnastu kopiach potwierdzonych za zgodność przez Woytasa.Z tym, że Woytas zajmie się tym dopiero, jak z Kielc wróci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Ucieszy się czy nie to nie wiem, bo nie mam zamiaru pisać. Chciałem tylko wiedzieć kto jest kto. Zaczep jednego reszta przyleci. Tyfus ja chcę tylko jednego. Nie blokuj tematów na Hyde Park. Do reszty się dostosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Człowiekśniegu jeszcze dodał swoje 5 groszy pomimo zablokowanego tematu. Informuję Cię, że jak zaczynałem przygodę na tym forum wystarczyło oznaczyć temat w ten sposób [Wycena]. Nie wiedziałem, że zmienił się regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Zresztą prosiłem ostatnio by pan Człowieksniegu nie udzielał się w moich wątkach? Prosiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 O , czeba zmienić regulamina. Proponuję taki punkt. Awtor temata ma obowiązek umieścić w nim listę osób uprawnionych do zabierania głosu w dyskusji. Osoby z poza listy będą odpowiednio nagradzane. (np alusami od Tyfusa :D).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 [Wycena] Może nie. [Sprzedaż] czy coś w ten deseń. Walić to. Nie zamierzam niczym handlować. Srał też na to kto co komu. Wystarczyło mi podać nazwę ustrojstwa sprawdziłbym sobie na stronie Agencji Mienia Wojskowego. A Ty jeb do śmieci. Mogłeś chociaż nazwę podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Chciałem przestrzec kogoś kogo próbuje frajer naciągnąć i myślałem, że na was można liczyć. Ale tu tylko alusammi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Kończąc na amunicji. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 maciekszprotawa - apeluję do ciebie o prowadzeniu dyskusji na odpowiednim poziomie. Póki co pikujesz w stronę rynsztoka ze słownictwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 25 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Obiecuję poprawić swoje zachowanie. Tyfus też nie bądź nerwowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Tyfus nie ale ja jestem nerwowy - nie znoszę chamstwa i buractwa. A w szczególności używania brzydkich słów w towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Ja, osobiście, uważam że słowa Tyfus czy w szczególności Człowiek Śniegu nie są wulgaryzmami...Gorzej, z kilkoma innymi typu administrator, ... do śmieci,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 bo jak ktoś znany z forum odkrywcy pyta się czy i za ile mu sprzedam amunicję "jestem ciekaw który to znany z forum pyta ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 resztą prosiłem ostatnio by pan Człowieksniegu nie udzielał się w moich wątkach? Prosiłem." no widzisz Yeti gdyby nie ty nikt nikomu by nic nie proponował -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 A ja jestem ciekaw jak odróżnić znanego" od ieznanego" ? Po ilości kartek, postów, czy z kim się piło gorzałę, czy też kawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 No właśnie która to,, pyta,, z forum z tą amunicją A jak wiadomo najlepsze znajomości to tylko przy herbacie można zawrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 huk 100 (14326 / 416) 2015-06-26 17:35:08 o widzisz Yeti gdyby nie ty nikt nikomu by nic nie proponował"Powyższe na zasadzie swatka czy też alfons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 :):):):) Yeti miej wgląd na pierwszy post zresztą ja to już s............. bo się zagęszczą nara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Dobranooooccccc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 1 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2015 A ja jestem ciekaw jak odróżnić "znanego od "nieznanego ? Po ilości kartek, postów, czy z kim się piło gorzałę, czy też kawę ?"Proponuję kawę, bo śmietanka" już się zgromadziła w tym temacie prócz jednej osoby. Brakuje cukru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 1 Lipiec 2015 Share Napisano 1 Lipiec 2015 Bo cukier się na gorzałę przerabia z innymi dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 2 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2015 Swoją drogą. W końcu otrzymałem karton. Mógłbym wiedzieć za co? Na poczcie mam tylko potwierdzenie rejestracji w ilości sztuk 2. Z dnia 23 i 24 listopada 2011r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.