Skocz do zawartości

Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół. Part-18

Klemens Forel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

myśle że to dkw 200 luxus z 1929 ,ale zbiornik nie jest oryginalny ,proszę o potwierdzenie i ewentualną podpowiedz od czego ten zbiornik może być .Może nsu ?

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Przeszukałem neta i znalazłem coś takiego na czeskiej stronie ,wydaje mi się strzałem w dziesiątkę ,teraz widać że ani tłumik ani zbiornik u mnie nie jest z tej parafi

Napisano
Straszna cisza mości Panowie w mojej sprawie :( myślałem że ktoś podejmie temat ,i będzie miał dostęp do dokumentacji technicznej tego pojazdu lub wskaże mi gdzie jej szukać ..... a tu straszliwa cisza ,jak po śmierci organisty ;)
Napisano
I po Rotorze, była premiera Niemena R75 którego od razu po remoncie Wam przedstawiłem .Spotkałem troche Podstodolniakowej braci dzieki za ogniskowe rozmowy do rana.Mam też trochę zdjęć aby sie z Wami podzielić atmosferą ale to w wolnej chwili jak tylko znajde czas...teraz na Płock!!!
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Panowie jest zagadka. Od czego jest ta skorupa lampy? Mocowania ma boczne, na dole jest wejście na elektrykę oraz mocowanie ramki, ale po co górne mocowanie zaznaczone w kółku na czerwono? Jest dużo płytsza od skorupy WFMki, ale średnica ta sama.

• 4 weeks later...
Napisano

Ja też mam małą zagadkę - problem z identyfikacją. Otóż mam taką lampę mocowaną od dołu. Niby nic nadzwyczajnego ale zrobiona jest z aluminium nie stali. Tylko stopka jest z blachy stalowej. Od czego może pochodzić>

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie