Bandi1973 Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 O ile wstydzili by się pokazywać złom i puste skorupyo tyle poodkładany materiał i proch nie pomogą kolekcjonerom.http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-akcja-cbsp-w-calej-polsce-znaleziono-karabiny-maszynowe-amun,nId,1617967 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Po pierwsze primo- zdjęcia pokazują część... Choć jak rozumiem, wolałbyś zdjęcie np Bursztynowej...Po drugie primo- parę gadżetów jak w pysk strzelił podlega pod Ustawę... Podobnie jak MW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Kolejna mega nagonka związana z allegro, no ale jak widać częściowo trafili w punkt ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandi1973 Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Czlowiek śniegu, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, ale tym razem ze zrozumieniem.Widzę, że nie wyczuwasz ironii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_21_2009 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 http://www.policja.pl/pol/aktualnosci/108462,Nielegalna-bron-amunicja-i-materialy-wybuchowe-ujawnione-przez-policjantow-CBSP.htmli info o sukcesie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Bandi1973 (457 / 14) 2015-02-06 10:45:41Nawet parę razy... I kolejną kawę* wypiłem...Dziwię się, po prostu, że jeszcze ktoś jest zdziwiony... Kandydatów do Nagrody Darwina nie brakuje, zakładam, że na O. również tacy w sporej liczbie są.A później płacz/zgrzytanie zębami/zdziwienie, że się komuś noga powinęła... Wystarczy choć z grubsza Ustawę przejrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Rozkręcili się chłopcy..A jak ładnie MW podpisany w jednym pak 40"Złom złomem,ale po co magazyn prochowy z chałupy robić.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Te prochy ładnie popakowane w rurki po tabletkach musujących, jak nic na sylwestra się szykował ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Słyszałem że niektórzy handlarze drzewem rozłupują grube pnie drzew wraz z korzeniami za pomocą małych materiałów wybuchowych i wręcz poszukują takowe , możne po prostu delikwenci handlowali tym , no i na pewno do wyrobu petard bardzo na tym się nie znam ale wiem że wybuchy są w modzie przy większych imprezach (sylwester, wesele,) w moich stronach w sąsiedniej miejscowości na dożynkach zawsze robią z armat itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predi888 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 łom złomem,ale po co magazyn prochowy z chałupy robić.."Może się szykuje do wojny z ruskimi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 No w końcu się już od pewnego czasu mówi o wojnie, to się i zabezpieczył. Innych ludzi dozbraja. Nagradzać obywatelską postawę trza, a nie po prokuratorach ciągać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teutonic Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Destrukty i złom osadzone w kolby. Gorzej rzeczywiście z tym prochem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predi888 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Z ciekawości, co to za kolorowe rureczki co pan mieliecjant układa sobie na dłoni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Wg. telegazety (pierwszy internet!) przeszukali 68 adresów w 15 województwach. Sprawa ma związek z rozerwaniem się dwóch gości w Częstochowie w grudniu 2013 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicsquad Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 http://www.regionalna.tvp.pl/13409578/czestochowa-eksplozja-niewybuchow-zabila-dwie-osoby Pewnie ten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Pewnie sprawdzili kontrahentów z allegro. Nigdy nie wiesz od kogo kupujesz i komu sprzedajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szybkizpodlasia Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Wg. telegazety (pierwszy internet!) przeszukali 68 adresów w 15 województwach. Sprawa ma związek z rozerwaniem się dwóch gości w Częstochowie w grudniu 2013 roku. " Bjar_1 potwierdzam info , tylko problem jest z jeżdżeniem do Częstochowy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 No to kto z kolegów szanownych miał dziś pobudkę o szóstej? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Rozbraja się społeczeństwo na polecenie sąsiadów, niedługo zielone ludki w dresach moro przyjadą do nas na wycieczki jak na Ukrainie i nie będzie się czym bronić, część terenów weźmie rusek część niemiec i będzie po ptakach - nawet partyzantki nie zrobimy no chyba że kosami na sztorc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szybkizpodlasia Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nie o szóstej , ale o dziewiątej sylwester 2013/14 :) Tak sobie te zdjęcia przeglądałem , i jaka szkoda ,że moich nie znalazłem .... Najlepsze to w tym wszystkim są opinie Częstochowskich biegłych;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 No i to jest sposób na zwiększenie stanu osobowego pielgrzymek :DPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szybkizpodlasia Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Klasztor to mi nawet radzili , żebym obejrzał jak tyle kilometrów przejechałem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek Dąbrowski Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Jak przejechałeś? Z buta trzeba a ostatnie 30 km na kolanach. Inaczej się nie zalicza.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szybkizpodlasia Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Z buta nie dał bym rady , bo wezwanie w piątek dostałem , a w Częstochowie miałem być we wtorek rano . Eh ten inpost .... to przez niego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Prrrrr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.