Bandi1973 Napisano 6 Luty 2015 Autor Share Napisano 6 Luty 2015 O ile wstydzili by się pokazywać złom i puste skorupyo tyle poodkładany materiał i proch nie pomogą kolekcjonerom.http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-akcja-cbsp-w-calej-polsce-znaleziono-karabiny-maszynowe-amun,nId,1617967 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Po pierwsze primo- zdjęcia pokazują część... Choć jak rozumiem, wolałbyś zdjęcie np Bursztynowej...Po drugie primo- parę gadżetów jak w pysk strzelił podlega pod Ustawę... Podobnie jak MW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Kolejna mega nagonka związana z allegro, no ale jak widać częściowo trafili w punkt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 6 Luty 2015 Autor Share Napisano 6 Luty 2015 Czlowiek śniegu, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, ale tym razem ze zrozumieniem.Widzę, że nie wyczuwasz ironii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_21_2009 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 http://www.policja.pl/pol/aktualnosci/108462,Nielegalna-bron-amunicja-i-materialy-wybuchowe-ujawnione-przez-policjantow-CBSP.htmli info o sukcesie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Bandi1973 (457 / 14) 2015-02-06 10:45:41Nawet parę razy... I kolejną kawę* wypiłem...Dziwię się, po prostu, że jeszcze ktoś jest zdziwiony... Kandydatów do Nagrody Darwina nie brakuje, zakładam, że na O. również tacy w sporej liczbie są.A później płacz/zgrzytanie zębami/zdziwienie, że się komuś noga powinęła... Wystarczy choć z grubsza Ustawę przejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Rozkręcili się chłopcy..A jak ładnie MW podpisany w jednym pak 40"Złom złomem,ale po co magazyn prochowy z chałupy robić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Te prochy ładnie popakowane w rurki po tabletkach musujących, jak nic na sylwestra się szykował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Słyszałem że niektórzy handlarze drzewem rozłupują grube pnie drzew wraz z korzeniami za pomocą małych materiałów wybuchowych i wręcz poszukują takowe , możne po prostu delikwenci handlowali tym , no i na pewno do wyrobu petard bardzo na tym się nie znam ale wiem że wybuchy są w modzie przy większych imprezach (sylwester, wesele,) w moich stronach w sąsiedniej miejscowości na dożynkach zawsze robią z armat itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 łom złomem,ale po co magazyn prochowy z chałupy robić.."Może się szykuje do wojny z ruskimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 No w końcu się już od pewnego czasu mówi o wojnie, to się i zabezpieczył. Innych ludzi dozbraja. Nagradzać obywatelską postawę trza, a nie po prokuratorach ciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Destrukty i złom osadzone w kolby. Gorzej rzeczywiście z tym prochem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Z ciekawości, co to za kolorowe rureczki co pan mieliecjant układa sobie na dłoni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Wg. telegazety (pierwszy internet!) przeszukali 68 adresów w 15 województwach. Sprawa ma związek z rozerwaniem się dwóch gości w Częstochowie w grudniu 2013 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 http://www.regionalna.tvp.pl/13409578/czestochowa-eksplozja-niewybuchow-zabila-dwie-osoby Pewnie ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Pewnie sprawdzili kontrahentów z allegro. Nigdy nie wiesz od kogo kupujesz i komu sprzedajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Wg. telegazety (pierwszy internet!) przeszukali 68 adresów w 15 województwach. Sprawa ma związek z rozerwaniem się dwóch gości w Częstochowie w grudniu 2013 roku. " Bjar_1 potwierdzam info , tylko problem jest z jeżdżeniem do Częstochowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 No to kto z kolegów szanownych miał dziś pobudkę o szóstej? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Rozbraja się społeczeństwo na polecenie sąsiadów, niedługo zielone ludki w dresach moro przyjadą do nas na wycieczki jak na Ukrainie i nie będzie się czym bronić, część terenów weźmie rusek część niemiec i będzie po ptakach - nawet partyzantki nie zrobimy no chyba że kosami na sztorc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Nie o szóstej , ale o dziewiątej sylwester 2013/14 :) Tak sobie te zdjęcia przeglądałem , i jaka szkoda ,że moich nie znalazłem .... Najlepsze to w tym wszystkim są opinie Częstochowskich biegłych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 No i to jest sposób na zwiększenie stanu osobowego pielgrzymek :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Klasztor to mi nawet radzili , żebym obejrzał jak tyle kilometrów przejechałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Jak przejechałeś? Z buta trzeba a ostatnie 30 km na kolanach. Inaczej się nie zalicza.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Z buta nie dał bym rady , bo wezwanie w piątek dostałem , a w Częstochowie miałem być we wtorek rano . Eh ten inpost .... to przez niego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Prrrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.