balans Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 U mnie też istny wysyp prawdziwków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Ja już nie zagłosuję na PO -nie dość grzybów nie było, to na dodatek wszystkie robaczywe Przez osiem lat nie nazbierałem tyle prawdziwków jak za obecnych rządów;) I do tego wszystkie zdrowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 W niedzielę,cały koszyk podgrzybków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Grzybów nie ma a DNA bym się nie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 10 razy i razem z 700 zdrowych młodych i ususzonych:) ale też uważam , że w prywatnych - peowskich ,to by więcej było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 700 / 10 = 70. Czyli po 70 na wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Co ja poradzę, że PO nie zdążyło sprywatyzować lasów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 70 prawdziwków na wypad. Amatorka Wiesz, siedzisz czasem w lesie, to przyznaj. Prywatne nie idą pod topór w takim tempie jak LP, narażone na rabunkową gospodarkę jak za okupacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 A znasz stare chińskie przysłowie, że lepiej znaleźć 70 zdrowych w łódzkim niż 300 robaczywych w kieleckim;)? A Ty tak na serio z tą prywatyzacją? Może jeszcze rzeki, morza i powietrze sprywatyzować. Ruskie już księżyc sprywatyzowali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Panie, ostatnio na 200 prawdziwków może z 10 robaczywych. Nie jestem za prywatyzacją, broń Boże. Ale rabunkowa gospodarka leśna LP woła o pomstę. I nie jest to pokłosie rządów dobrej zmiany, bo za PO tez już syfili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 PS Proponuję, abyście sprawdzili, jaki wpis do Konstytucji Kopacz proponowała i kto był przeciw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Nawijaj, ja nie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Wrzesień 2019 Share Napisano 30 Wrzesień 2019 48 minut temu, Czlowieksniegu napisał: PS Proponuję, abyście sprawdzili, jaki wpis do Konstytucji Kopacz proponowała i kto był przeciw... Sie nie wtranca, bo grzyby widział w markecie na półce w słoikach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 Podtujowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 Bjar- moje haus gestapo pyta, czy znajdziesz miejsce, aby u Ciebie na podwórku namiot rozbiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 Piętro wolne, zapraszam. Suszenie we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 Ona chce na grzyby przyjechać a nie pływać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 A lubi śniadych? Polecam okolice Kielc - https://kielce.wyborcza.pl/kielce/7,47262,25254627,zgloszenia-o-grzybowej-mafii-w-swietokrzyskiem-policja-to.html?fbclid=IwAR11faN2Nk5sdvGqbpZf1VuKPjRG8V-HhpvN-0Npak14kzJEnX0NusPLfBo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2019 Share Napisano 1 Październik 2019 Widziałem... i o Tobie pomyślałem. Czy lubi? Ja sporo razy od talibana oberwałem, choć nie z racji karnacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 Było powiedzieć, że Cię talib bije. Coś bymy zaradzili. U nas chyba koniec prawdziwków. Dziś już same stare ale zdrowiutkie i nikt mi nie powie, że za poprzedniej władzy było tyle i takich zdrowych;) Nawet te co padły ze starości nie mają robaków. Podgrzybków multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 Podgrzybek też dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Październik 2019 Share Napisano 2 Październik 2019 Po te na lesie rachityki, to szkoda kręgosłupa. Będzie jeszcze wysyp tych ogromnych z zamszowymi łebkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi