Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja już nie zagłosuję na PO -nie dość grzybów nie było, to  na dodatek wszystkie robaczywe ? Przez osiem lat nie nazbierałem tyle prawdziwków jak za obecnych rządów;) I do tego wszystkie zdrowe:)

IMG_20190930_144319.jpg

Napisano

70 prawdziwków na wypad. Amatorka ?

?

Wiesz, siedzisz czasem w lesie, to przyznaj. Prywatne nie idą pod topór w takim tempie jak LP, narażone na rabunkową gospodarkę jak za okupacji ? 

Napisano

A znasz stare chińskie przysłowie, że lepiej znaleźć 70 zdrowych w łódzkim niż 300 robaczywych w kieleckim;)?

A Ty tak na serio z tą prywatyzacją? Może jeszcze rzeki, morza  i powietrze sprywatyzować.  Ruskie już księżyc sprywatyzowali;)

Napisano

Panie, ostatnio na 200 prawdziwków może z 10 robaczywych.

Nie jestem za prywatyzacją, broń Boże. Ale rabunkowa gospodarka leśna LP woła o pomstę. I nie jest to pokłosie rządów dobrej zmiany, bo za PO tez już syfili.

Napisano
48 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

PS Proponuję, abyście sprawdzili, jaki wpis do Konstytucji Kopacz proponowała i kto był przeciw...

Sie nie wtranca, bo grzyby widział w markecie na półce w słoikach;)

Napisano

Było powiedzieć, że Cię talib bije. Coś bymy zaradzili.

U nas chyba koniec prawdziwków. Dziś już same stare ale zdrowiutkie i nikt mi nie powie, że za poprzedniej władzy było tyle i takich zdrowych;) Nawet te co padły ze starości nie mają robaków. Podgrzybków multum.

IMG_20191002_102310.jpg