rutra64 Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Dzisiejszy kvk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 ...oraz to ale stan marny.Sorry za dubla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Uhuhuuh, moje jak na razie niespełnione marzenie!!!Super! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Nie martw się, nie znasz dnia ani godziny kiedy odznaczenie wyskoczy niespodziewanie, ale ten dzień zapewne nadejdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 KVK? Marzenie? Widzę, że nie postawiłeś sobie poprzeczki zbyt wysoko... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Panowie, u mnie taka bida piszczy, że byście się z całej Polski do mnie zjechali to by nic nie wyszło. Nawet jakbyśmy na Czechy ruszyli :D.Oczywiście prócz KVK, jeszcze inne rzeczy mnie się marzą :D, szturmik itp. Jeszcze młody jestem to mam czas do tej 50-siątki na karku, żeby co nieco znaleźć haha :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Musi w złym miejscu mieszkasz...Ja kilka KVK na własnym... ogródku przy kopaniu grządek znalazłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 U mnie też bida, też DŚ, do tej pory jedynie łopatki radu sztuk 2, i to wsio. Kumpel ryje dd ponad 10 lat i kvk w rejonie gdzie mieszkam nie wyskoczył żaden, ani żadne odznaczenie wojskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 wszystko jest możliwe panowie, moja dziewczyna trafiła odznakę uboota na południowym Mazowszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwda1 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 swój kvk znalazłem w szczerym polu gdzie nie toczyły się żadne walki - szczena w dół , tak że koledzy głowa do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Yeti , to chyba lodowy ogródek ;-) W końcu to Himalaje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Nie...koniecznie niestety...Jeden z Użytkowników Forum dziś widział, jaki dół wczoraj Szkodniki mi wykopały, szukając skarbów"...Ale- to OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Ja np. mieszkam na tak jałowej ziemi że nigdy odznaczenia ani nic ciekawego nie znajdę.Bjar przyjedz do mnie i znajdz kvk to będziesz wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Nie no ja kilka mam w swojej kolekcji. Człowiekśniegu z tobą się zgodzę na moich terenach skromne potyczki były i to kilka-kilkanaście kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. Południe Polski :). Jedynie co to mogli się przedzierać na Czechy, ale cóż mam kilka pól w takich miejscach gdzie się coś działo". W tych rejonach m.in. szrot hełmu wyskoczył itp., także w pobliskich polach może coś ciekawego wyjdzie, zwłaszcza, że to blisko mnie, a tam nigdy nie szukałem :). Niemniej jednak - miejsce to podstawa!Taki trochę offtop się zrobił, sorka za zamieszanie, każdemu z osobna życzę najlepszych hitów życia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Od Wrocławia po Lubiń było ale 15 lat temu i to nie mało, teraz jest jedno wielkie G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 24 Czerwiec 2014 Share Napisano 24 Czerwiec 2014 U mnie też bieda, jedynie radziecka odznaka z 2 WŚ i nakrętka z odznaki KOPu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Czerwiec 2014 Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Może nie jakiś straszny hicior ale zawsze coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Czerwiec 2014 Share Napisano 26 Czerwiec 2014 przed chwilą oczyszczona,trza jutro szukać reszty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Może nie hit jeśli chodzi o dzisiejsze ale taka ciekawostkaSzkolny mosiek stalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Nie wiem czy hit czy kit,ale pierwsza odznaka już jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Niezbędnik GF&K 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Medal za pomoc w zimie znaleziony pod klonem, między korzeniami na głębokości ok 0,5 m.Oczywiście na ,,macaka,, bo medal nie jest z metalu :)Traf kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.