okejos Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 hehe tylko ilu z nas ma taka kondyche zeby biegać :D :D :Dco do pantery, to ta którą uzytkujemy, aby była w pełni sprawna" potrzeba 5 ludzi.kierowca - wiadomostrzelec - obsługuje wstawione mg i pomaga w obserwacji pola kierowcy.dowódca - łaczność zewnetrzna + dowodzenie + obserwacja pola na okołocelowniczy - jak nazwa wskazuje - przez celownik i kreci korbą. pomaga ładowniczemuładowniczy - obsługuje działo. kazdy z tych ludzi ma swój fotelik i każdy jest spiety z załogą przez R 124.i znajdz jeszcze chetnego który zrezygnuje z zabawy :D :D Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Czyli zostaje ylko" bitwa pancerna...Dla naszych odwiecznych przyjaciół zza Odry- sprzęt na załączonym obrazku. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Dla naszych pancerniaków z ułańską fantazją na tym przykładowym zdjęciu... Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Musi być stare, skoro ma koszernie odtwarzać...Walcząc samodzielnie ze Szkodnikami, staram się pomóc :-) Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Masz, przy okazji kolejnego ochotnika...PS Na plus mu zapisz, że... mało miejsca zajmuje... Cytuj
Boer Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Yeti, to Twoja produkcja?, pytam bom ciekaw życia....... Cytuj
Dunczyk Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 http://www.nadzagozdzonka.pl/wiadomoci/3-newsflash/2962-oni-s-po-prostu-bezczelni.htmlNa rany .... zobaczcie !!!! Odpust to za mało powiedziane,oni wprost na rajd karabanowa się nadają, pierwsze miejsce w kategorii kostium operetkowy. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Boer (707 / 10) 2013-12-05 23:06:21Leoś, to produkcja naszych odwiecznych przyjaciół zza Odry i Nysy...Dla Szkodnika jestem dawcą tylko połowy materiału genetycznego... Cytuj
R51 Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Dunczyk- ci goście mają u mnie Grand Prix jeśli chodzi o aranżację wnętrz ;). Cóż za pomyślunek i stylizacja...Nie mogę tylko ustalić czemu miały służyć te zdjęcia. to będzie jakiś film dokumentalny, czy może fabuła?Czekam z niecierpliwością na premierę;) Cytuj
Irke Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Toś pojechał Rysiu mikołajkowo" !!!!!! A niech Cię.... próbujesz tym samym przebić moich ukochanych Pancernych ze Strzegomia ;_))))) Cytuj
Irke Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Jako nędzną namiastkę wobec tego co zapodałeś podrzucam ostatnią galerie moich ulubieńców:http://pancerni.eu/zdjecia/category/49-dzn2013Palma pierwszeństwa tym razem idzie do panienki w czerwownych rękawiczkach" :-))) Cytuj
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Pani w czerwonych rękawiczkach" wymięka przy gitarzyście.Pozdrawiam Cytuj
kres Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 To bardzo udana rekonstrukcja postaci członkini jaczejki Związku Patriotów Polskich w ZSRR. Sądząc po kolorze rękawiczek, pani była Krwawa" niczym Julia Brystygier. Cytuj
Irke Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Gitarzysta"... znakomite, mocne... tego jeszcze tutaj nie było !!!! :-)))) Cytuj
Dunczyk Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 Zwróccie uwagę na fotkę nr 11 (od góry) z mojego" linku, piękna różowa koszula pod mundurem ssmana. To członek tajnego wydziału do walki z innymi orientacjami ;) Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Nie... zdziwiony, że się w oczy rzuca, Stirlitz... Cytuj
leon wallonien Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Jezuniuuuuu....Irke, Duńczyk...gaz mi wybuchł, a bojler spadł na łeb...litości Panowie...cała sciana mi wylatłłłaaa:) Cytuj
Slajmi130 Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Ładne mieszkanie Leo :)Miski mamy takie same :)wiedziałęm że ci się spodoba Cytuj
leon wallonien Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Oszalałem po przeczytaniu postów i ogladnieciu fot...widzisz jaki efekt:)Kiedyś krew mnie zalewała jak widziałem takie szkodniki rekonobstrukcyjne ale teraz chyba nie mógłbym bez nich żyć. Może zostaliśmy przez to wariatami tylko o tym nie wiemy? Chyba jest sposób a dokładnie skuteczne lekarstwo na tych kretynów i profanatów - - - > http://www.youtube.com/watch?v=o0IEbuR7iJs Cytuj
leon wallonien Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Odzi melmely babi di melme dupato" i miną przeciwczolgową w dekiel:) Cytuj
leon wallonien Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Slajmex, z tymi miskami to chyba tak jak w ataku na Pentagonik-płonące paliwo powinno spowodować wysoką temperaturę, a komputery i biurka sie nie sfajczyły:) Sciane gaz wywalił, a michy zostały...Nie bawie sie w polityke i teorie spiskowe wiec szanownego Duńkersa i Człowieka Sniegu proszę o wyrozumiałość, bo zamknę sie w sobie i nie bede sie odzywał:))) Cytuj
wino1939 Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Weterani oddziałów specjalnych czeskiej marynarki po ataku na budę z kebabem:http://pancerni.eu/images/phocagallery/dzn/thumbs/phoca_thumb_l_images-atomicongallery-Wystawa%2011%20listopada%202013-000aanie27-550x413.jpgOdnoszę wrażenie, że Leon albo Irke płacą pancernym" za te akcje :DPZdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi