Skocz do zawartości

Pojemnik/torebka na schowanie fantów".

eksplorator1995

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Zastanawiam się nad jakimś pudełkiem do schowania fantów z pola, mam małe sakiewki, ale czasami boję się, żeby konkretne rzeczy z nich nie wyleciały. W czym wy chowacie swoje znaleziska? Normalnie do kieszeni, a może macie specjalne pojemniki? Jeżeli tak to jakie, bo chętnie bym kupił.

Proszę także o wypowiedzenie się użytkowników Minelaba, bo wiem, że minelab wprowadził bardzo fajną rzecz kiedyś przeglądałem jakieś zagraniczne forum, ale potem nie mogłem tego znaleźć. Był to mały hmm worek/torebka na pasku w którym były 2 pudełka i przedziałki na monetki i inne tego typu rzeczy.

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Napisano
Hahhaahahah rotsen5 meeega, ile kosztuje :D? Jeszcze by sam mógł dołki kopać hehe :D.

Dziękuję wam chłopaki za rady, właśnie nad pudełkiem wędkarskim też się zastanawiam, ale takim małym. Jak ktoś jeszcze coś wie, niech pisze śmiało.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Napisano
https://www.google.pl/search?q=Metal+Detecting+Finds+Recovery+Bag/Pouch&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bypbUpPBAom10wWpxICoCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=607&dpr=1#q=Metal+Detecting+Finds+Pouch&tbm=isch
Napisano

Takie pudełeczko zamierzam nabyć na cenniejsze fanty, aby się nie obijały i poniewierały po kieszeni.
Możesz też popatrzeć na ładownice na allegro.

Napisano
Ja zawsze wszystkie monetki i inne cenniejsze fanty zawijam w papier toaletowy i do kieszeni. Kiedyś tego nie robiłem i fanty obijały się z patyny. Też muszę kupić sobie coś do noszenia, bo w kieszeniach mało wygodne. Ale i tak będzie obowiązkowo papierek.
Napisano
Na moniaki wystarczy pojemnik z kinder jajka - świat nic lepszego nie wymyślił. Co cenniejsze i bardziej kruche okazy mozna pakować dodatkowo w woreczki strunowe.
Przy pasie mam jeszcze torbę na złom i śmieci zrobioną z torby ma maskę p-gaz słonia".
Napisano
ja mam taka torbe taktyczna do paska od góry otwierana i sciąganą- torba na zrzuty/odzyski, sprawdza sie dobrze

http://www.milder.com.pl/category.php?id_category=12

sorry za kryptoreklame ale innego foto nie znalazlem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie