eksplorator1995 Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 Witam! Zastanawiam się nad jakimś pudełkiem do schowania fantów z pola, mam małe sakiewki, ale czasami boję się, żeby konkretne rzeczy z nich nie wyleciały. W czym wy chowacie swoje znaleziska? Normalnie do kieszeni, a może macie specjalne pojemniki? Jeżeli tak to jakie, bo chętnie bym kupił.Proszę także o wypowiedzenie się użytkowników Minelaba, bo wiem, że minelab wprowadził bardzo fajną rzecz kiedyś przeglądałem jakieś zagraniczne forum, ale potem nie mogłem tego znaleźć. Był to mały hmm worek/torebka na pasku w którym były 2 pudełka i przedziałki na monetki i inne tego typu rzeczy.Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Sobiepan Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 http://asg.warszawa.pl/p,acm-torba-zrzutowa-na-magazynki-coyote,4410.htmlja korzystam z czegoś w tym stylu.
m4sherman Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 Ja używam torby od maski p/gaz w wersji OC ( noszona na brzuchu ); jak na razie się sprawdza, nic nie wypada a noszę już z 10 lat.
sidzok Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 Małe pudełeczko wędkarskie jest dobre na drobniejsze fanty(monetki)
eksplorator1995 Napisano 13 Październik 2013 Autor Napisano 13 Październik 2013 Hahhaahahah rotsen5 meeega, ile kosztuje :D? Jeszcze by sam mógł dołki kopać hehe :D.Dziękuję wam chłopaki za rady, właśnie nad pudełkiem wędkarskim też się zastanawiam, ale takim małym. Jak ktoś jeszcze coś wie, niech pisze śmiało.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Kosa2 Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 Może zwykłe pudełko wędkarskie na haczyki z Jaxona?
Nadwojciech Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 Najpierw w torebkę foliową a potem w sztywne pudełko wielkości paczki fajek.
vis1939 Napisano 13 Październik 2013 Napisano 13 Październik 2013 https://www.google.pl/search?q=Metal+Detecting+Finds+Recovery+Bag/Pouch&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bypbUpPBAom10wWpxICoCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=607&dpr=1#q=Metal+Detecting+Finds+Pouch&tbm=isch
vvarg Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Ja z kolei preferuję najzwyklejszą bazarową saszetkę erkę". Jak dla mnie idealne rozwiązanie :)
sidzok Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Takie pudełeczko zamierzam nabyć na cenniejsze fanty, aby się nie obijały i poniewierały po kieszeni. Możesz też popatrzeć na ładownice na allegro.
Kuba115 Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Ja zawsze wszystkie monetki i inne cenniejsze fanty zawijam w papier toaletowy i do kieszeni. Kiedyś tego nie robiłem i fanty obijały się z patyny. Też muszę kupić sobie coś do noszenia, bo w kieszeniach mało wygodne. Ale i tak będzie obowiązkowo papierek.
jarzabek Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 zwykly woreczek strunowy w zupełmości wystarcza.poza tym w kieszeni na udzie kolejny woreczek srunowy (duży) do zbierania złomu.
Lipek Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 Na moniaki wystarczy pojemnik z kinder jajka - świat nic lepszego nie wymyślił. Co cenniejsze i bardziej kruche okazy mozna pakować dodatkowo w woreczki strunowe.Przy pasie mam jeszcze torbę na złom i śmieci zrobioną z torby ma maskę p-gaz słonia".
alex_2013 Napisano 17 Październik 2013 Napisano 17 Październik 2013 ja mam taka torbe taktyczna do paska od góry otwierana i sciąganą- torba na zrzuty/odzyski, sprawdza sie dobrzehttp://www.milder.com.pl/category.php?id_category=12sorry za kryptoreklame ale innego foto nie znalazlem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.