rotsen5 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 Od jakiegoś czasu próbuje się zarejestrować na forum poszukiwaczy skarbów ,z ciekawości o czym tam piszą , na końcu jest pytanie ,stolica Polski ? wpisuje Warszawa a tu wyskakuje błędna odpowiedź , tak samo kontynent na którym leży Europa? tak samo odpowiadam , a tu błąd , nie wiem czy to zemną jest coś nie porządku czy z tymi co prowadzą to forum , miał ktoś jeszcze takie problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Z ciekawości- a dlaczego nas pytasz a nie administrację tamtego Forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 Sory jak uraziłem ale tam bez rejestracji nie napiszesz do administracji, tak że w sumie nie potrzebnie pisałem , kumpel mnie namówił , jest tam czad podobno i jakaś grupa Świętokrzyska poszukiwaczy , chciałem z nimi trochę porozmawiać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Jak czad, to lepiej nie wchodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Nie uraziłeś...Spora część Użytkowników O. ma tam konta i aktywnie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 Czat , przeoczenie z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Pewnie napisałeś krakuf :DZ ciekawości zarejestrowałem się na forum i u mnie pytanie było o najwyższy szczyt tatr. Rejestracja poszła pomyślnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Napisałeś Warszawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Spróbuj Berlin ;) ew. Moskwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Po drodze Gniezno i Lublin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Państwa-miasta? :)Watykan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 w dyby dziadów, w dyby !!wysmagać witkami, oblać smołą i obkulać w pierzu. potem pognać przez RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 stolica Polski - może Gorzów Wielkopolski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Każde dziecko wie, że Giecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 na 100% Bruksela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 podobno Toruń ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Chrząszczyrzewoszyce spróbuj, bardziej polskiej nie znajdziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 robicie sobie jaja panowie ze stolicy polski, wpisujecie jakies dziwne miasta, w koncu Mogielnica sie obrazi i tyle:*( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 biała Podlaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.