rotsen5 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Napisano 1 Lipiec 2013 Od jakiegoś czasu próbuje się zarejestrować na forum poszukiwaczy skarbów ,z ciekawości o czym tam piszą , na końcu jest pytanie ,stolica Polski ? wpisuje Warszawa a tu wyskakuje błędna odpowiedź , tak samo kontynent na którym leży Europa? tak samo odpowiadam , a tu błąd , nie wiem czy to zemną jest coś nie porządku czy z tymi co prowadzą to forum , miał ktoś jeszcze takie problemy?
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 Z ciekawości- a dlaczego nas pytasz a nie administrację tamtego Forum?
rotsen5 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Napisano 1 Lipiec 2013 Sory jak uraziłem ale tam bez rejestracji nie napiszesz do administracji, tak że w sumie nie potrzebnie pisałem , kumpel mnie namówił , jest tam czad podobno i jakaś grupa Świętokrzyska poszukiwaczy , chciałem z nimi trochę porozmawiać i tyle.
Czlowieksniegu Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 Nie uraziłeś...Spora część Użytkowników O. ma tam konta i aktywnie działa...
sonicsquad Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 Pewnie napisałeś krakuf :DZ ciekawości zarejestrowałem się na forum i u mnie pytanie było o najwyższy szczyt tatr. Rejestracja poszła pomyślnie...
jarzabek Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 w dyby dziadów, w dyby !!wysmagać witkami, oblać smołą i obkulać w pierzu. potem pognać przez RP
wino1939 Napisano 4 Lipiec 2013 Napisano 4 Lipiec 2013 Chrząszczyrzewoszyce spróbuj, bardziej polskiej nie znajdziesz :D
alex_2013 Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 robicie sobie jaja panowie ze stolicy polski, wpisujecie jakies dziwne miasta, w koncu Mogielnica sie obrazi i tyle:*(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.