grba Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2012 Ciekawe z jakiego warsztatu to arcydzieło sztuki rusznikarskiej wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2012 Kaliber solidny. Pamiętam cenę korków, paczka 25 szt. - 25 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2012 Sztuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Strach z tego strzelać,komora korkowa skorodowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2012 Czyli już tylko na ścianę nad kominkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorioo Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Niech wraca do ziemi, albo do szuflady:) Smutni panowie nie śpią. Uważaj, bo rano będziesz miał odwiedziny:) Takie czasy, że nawet za korkowca można pójść siedzieć:P Zdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Normalnie idę wygrzebać gatki na szelkach i do boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Już dawno nie złapano żadnego groźnego terrorysty z destruktem mausera i wydmuszką, a więc przydałby się jakiś sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Nie ma to jak korkowiec :)Uważaj! żebyś tylko kogoś nie zabił hehe :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 I tak nie jeden specjalista jest w stanie napisać, że po pewnych przeróbkach możliwe jest oddanie strzału z tej broni" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Iglice widać jak nic, a to podchodzi pod ustawę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Jutro wstań o 5.50 i gotuj wodę na kawę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 grba , kolego będziemy ciebie dobrze wspominać ..... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 Już widzę siebie w czerwonym odzieniu dla wsn i w łańcuchach... Na jedynce w Fakcie lub SE moja gęba z czarnym paskiem na oczach i obok zdjęcia giwery - oczywiście z Odkrywcy... Pod celą szacunek, kojka z dala od bardaszki... Ale żarty na bok. Poważne pytanie kto i gdzie wytwarzał korkowce i amunicję do nich. U nas na Ślunsku na kapiszony godali cympletki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 Moja żona w zeszłym tysiącleciu kupowała na targowisku rewolwer kapiszonowiec z pudełkiem amunicji dla naszego synka. Jakiś facet zaczął jej prawić morały o wychowaniu i o złym wpływie złych zabawek... Jak pani dziecko wychowa?" Na pewno nie na takiego mięczaka jak pan"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 A ja miałem korkowca o podwójnej sile rażenia - jeden korek pod drugim, chyba można było oddać krótką serię :)Kupowało się to na odpustach, były też słabsze (cichsze) pistolety na zwykłe kapsle siarkowe w paskach, może ktoś pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 amunicję tez juz mam.klej tylko znajdę, żeby spluwę" połączyć.i szczelał" będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Nie chcę kolegi martwić ale ta broń jest jeszcze w sprzedażyhttp://allegro.pl/pistolet-zabawka-korkowiec-kapiszonowiec-stary-i2574069259.htmlSą też egzemplarze podwójnego działania.http://allegro.pl/pistolet-korkowiec-zelazny-i2579012529.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 A zaczęły się te zbrojenia z powodu mafii sadowniczej w Polsce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 moje zbrojeniahttp://myvimu.com/exhibit/44075617?ref=1023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Wszystkiemu winne szpaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Ja też bym nie chciał Was martwić, panowie... Ale za chwilę 36 calowy pocisk uderzy. K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 U nas mówiło się korki i pistony :). Trzeba było czekać na odpust w pobliżu, żeby uzupełnić amunicję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.