Skocz do zawartości

Allegro great hits vol.34

Kurt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
http://allegro.pl/porzadki-ze-strychu-wykopki-zlom-od-1-zl-i2712955892.html

Chcę sprzedac jakiś pistolet znaleziony na strychu, niestety nie wiem co to jest za pistolet i jak sie z niego strzela, jest wykonany z dewna , metalu i mosiądzu, widac że ktiś dawno temu z niego strzelał, działa i się naciąga. Jwśli ktoś wie co to jest za pistolet proszę do mnie napisac a ja dopisze to do opisu.jeśli ktoś potrzebuje taki do kolekcjonowania to zapraszam do licytacji.Żeby sprzedawac taką bron,allegro wymaga oświadczenie, więc oświadczam że jest to bron rozdzielnego ładowania lub jstotne jej części śą replikam i raczej nie da się z tego strzelac bo nie ma nabijów. Zapraszam do licytacji.NIE KOŃCZĘ AUKCJI PRZED CZASEM !!!

Końcówka najlepsza ;p Bo to nie ma nabijow z tego nie poszczelasz ;P

http://allegro.pl/helm-niemiecki-oryginal-spadochroniarski-i2741120165.html

Sprzedam stary niemiecki hełm jest w super stanie blacha bardzo zdrowa i gruba , mocna , dzięki temu , że hełm został grubo pomalowany , bardzo dawno temu , dlatego nie widać na nim rdzy , hełm nie posiada żadnych dziur , prawdopodobnie jest to spadochroniarski hełm niemiecki tyle się dowiedziałam na jego temat , hełm jest oryginalny 100 % , hełm jest w stanie strychowym , nic nie było przy nim naprawiane , taki jak na zdjeciach , i dokładnie ten hełm wysyłam . pozdrawiam i życzę udanej licytacji , Płatność tylko przez PAY U allegro .

Grubo pomalowany.. chyba oblepiony smołą i do tego pocięty fleksem z wyprofilowanym nalewakiem. Strychowiec jak ta lala. Pewnie po szczawiu wyjdą zdrowe kalki :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie