rotsen5 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Tak właściwie to mi cie szkoda ale wszystkiego najlepszego pamiętaj nic tak nie działa na kobietę jak kasiora i sklepy z ciuchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Jak się nie przewrócisz,to się nie nauczysz" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 e tam, marudzicie.Żona to fajna sprawa- byle nie własna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 22 7 1985 dziś moje urodziny jestem dwa i poł roku po skubie i Było Minelo . Pojawię sie po dłuższej przerwie . Pokuta Musi być . 12miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 A po kilku latach, wielu młodych żonkisiów zrozumie że:Sex i miłość przy wypłacie, reszta miesiąca w celibacie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 A kiedyś ludzie byli jednak rozsądniejsi. Brali tygodniówki...Codziennych wypłat życzę... przynajmniej na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Gratulacje.Im wcześniej się ożenisz tym lepiej.Bo im będziesz starszy i mądrzejszy to na taki krok trudniej się zdecydować.Bóg lepi ludzkie dusze z gliny i rzuca na Ziemię.Są takie kruche że jak spadną pękają na pół.Ale zawsze daje szanse znalezienia tej drugiej połowy.Oby tak było w Twoim wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Właśnie wróciłem. Pancerny melanż. Mocna militarna ekipa dała radę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Koberasa nie znam :) zonę chętnie poznam :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 A teściową to lepiej mieć na 102.Sto metrów od domu,dwa metry pod ziemią :)Chociaż ja nie narzekam,moja jest starsza tylko o 3 lata,poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Starsza 3 lata od czego? od pantery z Czarnej Nidy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 No to nieźle se to RIDER wykombinował ;)Gratulacje Kobieras :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Ja już rok jak cyrograf podpisałem i do dziś się zastanawiam co w tedy paliłem:) a poważnie nie jest źle choć przechwalać się też nie ma czym pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 no to gratulacje. ale pamiętaj że w razie rozwodu (oczywiście nie życzę) wina leży po obu stronach - żony i teściowej :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 w moim przypadku wina była bezwzględnie po stronie teściowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 pewnie wiecie co to jest :Ropucha i sto żabek ?o swoim stażu w małżeństwie nie wspomnę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Fakt... To już pod nekrofilię podpada :-(Ale jak będziesz swoją ode mnie pozdrawiał- nie cytuj tego wpisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 a powiem ... może przy spotkaniu, powyrywa ci te kudły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Teściowa w stawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 blisko ...teściowa wieszająca firanki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Najpierw firany potem staw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 PS Zauważyliście, że Kobieras się więcej na Forum nie pojawił?Mało czasu???Szok pourazowy???Nagła i nieplanowana zmiana zainteresowań??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 nie wytrzeźwiał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Napisałem szok pourazowy"- można go na, przynajmniej, dwa sposoby tłumaczyć... Ale nie chcę być złośliwy, to sam musisz swoją wersję podstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Nic Mu nie będzie.3 lata mija jak sam się dałem zaobrączkować i żyje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.