srg.steiner Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 dla wszystkich stęsknionych.Nie tak dawno, słyszałem wywiad z P. Adamczykiem, w którym powiedział m.in., że aktualnie są kręcone zdjęcia, do dalszej części czasu honoru". (hurra!!) Rzecz ma się dziać długo po wojnie.Jest nadzieja, że wkrótce zostaniemy uraczeni dalszymi przygodami naszych dzielnych komandosów. poczekamy,zobaczymy.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 Pewnie będą się z ZOMO okładać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 To proponuje odrazu dokręcić jeszcze kolejną część,zaraz po tej z ZOMO:D... miejsce akcji planeta Mars....:DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 W której serii będą polować na Bin Ladena? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 13 Marzec 2013 Share Napisano 13 Marzec 2013 W jakimś dzienniku czy innych wiadomościach widziałem relację z wręczenia nagród ? Czas Humoru wziął za ajlepszy serial" (aż strach oglądac te gorsze). W każdym razie ten blondasek co to zawraca gitarę psu w innym serialu, wygadał się, że będą kręcic dalej. Mnie interesuje tylko co będzie porabiał Reiner - Adamczyk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 13 Marzec 2013 Share Napisano 13 Marzec 2013 Z upodobaniem zapoznaję się z kolejnymi doniesieniami o naszych AK-owskich gierojach z Czasu Humoru". Upodobanie jest tym większe, że zdarzyło mi się obejrzeć zaledwie po kilkanaście minut ze dwóch odcinków. To wystarczyło aby zabić w sobie jakąkolwiek chęć ogladania kolejnych. Wpisy na tym forum są dla mnie tym, czym doniesienia z frontu przegrywanej wojny dla siedzącego w kapciach dekownika. Nie mam tyle odwagi cywilnej co koledzy aby ścierpieć te bzdury, dzięki waszemu poświeceniu wiem coś więcej. Choć są to informacje z drugiej reki mam wrażenie że z historii było nie było naszych bohaterów narodowych ukuto kanwę dla serialu dla znudzonych kur domowych i kucharek. Odmóżdżona telenowela na historycznym tle staje się świadectwem pochwały miernoty, jaką uprawiają nasze media. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 13 Marzec 2013 Share Napisano 13 Marzec 2013 Mnie interesuje tylko co będzie porabiał Reiner - Adamczyk"Jak nie uciekł do Argentyny to pewnie zostanie agentem stasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 A ja się cieszę że chociaż próbują robić film wojenny.Przecież kino wojenne jest już nie modne.Zapycha się kanały chłamem takim jak M jak M,Trudne sprawy,czy inna Maria Wesołowska.W dzisiejszych produkcjach większość ,,akcji,,dzieje się w centrach handlowych,gdzie kobiety szukają odprężenia po trudach dnia.Temat drugiej wojny to dla dzisiejszej młodzieży tylko historia i zamierzchłe czasy,niestety.Inna sprawa że tych dobrych powojennych aktorów już nie ma.Osobiście uważam że z ,,Ogniem i mieczem,,spóznili się o jakieś 20 lat,bo wtedy zrobili by to lepiej, z wyjątkiem roli śp. Macieja Kozłowskiego który pozytywnie mi się wyróżniał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Rainer ma uciec do Argentyny i w odcinkach z 2013 zostanie papieżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 Zenit ,mianem aktora to kiedys nazywano absolwenta uczelni, tacy arbiturienci robili spektakl dyplomowy ktory podlegal ocenie, a dzis coz lapanka , ktora ma wieksze cyce, i ktory wiecej wypic potrafi ten jest na topie, niejaki Borys pseudonim Szyc mysli ze zagra wszystko, a za co sie nie wezmie to wychodzi wielka chala, to tylko jeden z listy tzw. celebrytow, ci zaangazowani do tej produkcji tez wielkimi talentami nie grzesza, jedyny wyznacznik talentu to stawka za dzien zdjeciowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 apycha się kanały chłamem takim jak M jak M,Trudne sprawy,czy inna Maria Wesołowska."Ale wartość merytoryczno-historyczna jak i poziom wykonania (bezsensowny scenariusz, elenowelowe" aktorstwo) w przypadku czasu humoru (albo horroru)" są dokładnie takie same jak powyższych produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 O wartości historycznej tego filmu nie ma w ogóle dyskusji.A aktorstwo ,,telenowelowe,,powiedział bym raczej jedyne jakim dysponujemy,niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 Rainer ma uciec do Argentyny i w odcinkach z 2013 zostanie papieżem". No cóż, też się tego obawiam, aktor ma już trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 http://wpolityce.pl/wydarzenia/52359-ruszaja-zdjecia-do-kolejnej-serii-czasu-honoru-akcja-szostej-odslony-rozpocznie-sie-w-drugiej-polowie-1946-roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Łooo matko! Czekam jak na zbawienie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 8 Maj 2013 Share Napisano 8 Maj 2013 http://superseriale.se.pl/seriale/czas-honoru-6-sezon-jak-potocza-sie-losy-bohaterow-bronek-i-wanda-w-londynie-celina-wraca-do-polski-_321737.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Dziś 21.10 TVP2 pierwszy odcinek VI serii!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 1 Wrzesień 2013 Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Własnie się zaczęło- czyli oglądamy i komentujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 W pewnej gazecie z programem tv jest info ,iż główni bohaterowie spotkają się niebawem na planie... 7 serii. Akcja ma dziać się w okolicach Powstania warszawskiego.Przeniosą się w czasie czy jak? Temat Powstania miał być już wcześniej,jednak zrezygnowano z tej koncepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 kol. srg.steiner jeżeli chcesz się czepiać ładownic to troszkę musisz doczytać.Partyzant z PPSzką ma ładownice na magazynki łukowe do PPS wz.43, pasowały do niej również magazynki łukowe od PPSzy, więc jej użycie jest jak najbardziej na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam,Co można powiedzieć po pierwszym odcinku? Ano to, że jest ciekawie, barwnie, kwintesencją tego mogą być oddane z pietyzmem szczegóły ubiorów, wystroju wnętrz. Dramaturgia jak dla mnie jest rodem z Walking Dead'a kiedy to z niecierpliwością po jednym odcinku obejrzanym na necie, oglądam zwiastun kolejnego i już nie mogę się doczekać następnego tygodnia. Reasumując, po pierwszym odcinku kolejnej serii dostaliśmy dobry przedsmak tego co może dziać się dalej, a mianowicie ciekawych bohaterów pierwszo, jak drugo i trzecio planowych, dobrą charakteryzację i ciekawy scenariusz. Akcji rodem z Kompanii Braci tudzież Ryan'a nie ma co oczekiwać, gdyż na to budżet raczej nie może sobie pozwolić. Jest dobrze, może nawet solidnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Oglądając nowy odcinek wydaje mi się, że Wesołowski wracając do Polski miał tę samą zmęczoną" brązową skórzaną kurtkę (?), którą we wcześniejszych seriach obnosił Zakościelny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Kochani fani" serialu... tak cicho w tym wątku, a nie zrobił na Was wrażenia pomysł powrótu Reinera do Warszawy??? ;_))) To dla mnie ajlepszy" numer od czasu rzucającego się z gołymi pięściami Romka na gubernatora Fischera ;_)))No mają ułańską fantazję scenarzyści :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Ktos to jeszcze oglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 A mi wydaje się mocno naciągany pomysł z tym fizykiem od silników rakietowych ,co to będą go razem szukać.Von Braun z kumplami od roku siedział już w Stanach,resztę fachowców mieli Sowieci,a ten błąka się sam po Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.