Skocz do zawartości

Hitler miał dziecko z francuską nastolatką?

sigis3

Rekomendowane odpowiedzi

http://deser.pl/deser/1,111858,11174621,Hitler_mial_dziecko_z_francuska_nastolatka__Sa_nowe.html

Francuski tygodnik Le Point" pisze o kolejnych dowodach na to, że Adolf Hitler miał syna z Francuzką. Domniemany syn nazywał się Jean-Marie Loret. Nigdy nie poznał swojego ojca i walczył z Niemcami w czasie II wojny światowej.

Jean-Marie Loret zmarł w 1985 roku w wieku 67 lat, ale jego historia wciąż intryguje Francuzów. W tygodniku ”Le Point” ukazał się obszerny artykuł, w którym przedstawiono dowody na to, że Loret faktycznie był synem Führera.

Hitler miał mieć romans z 16-letnią wówczas Charlotte Lobjoie, gdy był na przepustce w czerwcu 1917 roku podczas I wojny światowej. Matka Jean-Marie Loreta opowiadała synowi, że poznała go podczas sianokosów.
Razem z koleżankami zobaczyłyśmy niemieckiego żołnierza, który coś rysował, byłyśmy ciekawe co i podeszłam spytać - wspominała.

Tak zaczął się romans; Hitler nigdy nie uznał syna, ale utrzymywał kontakt z jego matką. Ta nie rozmawiała z Jean-Marie o ojcu, dopiero przed śmiercią na początku lat 50. powiedziała mu, kim był.

Gdy Loret zaczął badać sprawę odkrył, że ma tę samą grupę krwi co Hitler i podobny charakter pisma. Okazało się też, że w archiwach Wermachtu zachowały się dokumenty wskazujące, że w czasie II wojny światowej niemieccy żołnierze przekazywali matce Loreta pieniądze. Po jej śmierci na strychu Loret znalazł cztery obrazy podpisane przez Hitlera.

http://www.lepoint.fr/societe/exclusif-le-fils-francais-cache-d-adolf-hitler-17-02-2012-1432303_23.php

Takie tam głupoty, ale muszę przyznać, że nigdy o tym nie słyszałem.

Słyszałem, nawet krótkiej biografii Hitlera którą mam o tym jest, miał romans i syna którego nigdy nie poznał - a czy był to jego syn to już na 100% się nie dowiemy.

9 miesięcy po wojnie w Berlinie się skośnookie rodziły - ciekawe skąd? :)

• 3 weeks later...
Czy zachował się jakieś materiały z których można odzyskać DNA A.H. ,pokrywa czaszki którą przechowywali w archiwum Sowieci ponoć nie należała do niego.Zostały jeszcze dechy z sofy na której dokonał żywota z plamami krwi.W każdym razie potomek Fuhrera zrobiłby furorę,już sobie wyobrażam telewyzyjny talk-show z jego udziałem oraz tabuny adwokatów którzy procesują się o prawa autorskie do M-Kampf w jego/jej imieniu.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie