maciekszprotawa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 Znając swój organizm przełamałbym się, a wy? Choć nie wiem jak do końca działa i smakuje. Znawcy...warto kupić, aby spróbować? chodzi mi tu o termin przydatności?(I tak pewnie kupię;] )http://allegro.pl/tabletki-do-uzdatniania-wody-na-50litrow-z-armii-i2023056274.html TABLETKI DO UZDATNIANIA WODY oryginał z Armii Niemieckiejprzeznaczone do wody pitnejpo oficjalnym okresie przydatności (lipiec 2010)brak polskiego atestuDZIAŁAJĄ, PRZETESTOWANE, W FABRYCZNYM OPAKOWANIU ZBIORCZYM(atestowane, z terminem przydatności 5 lat znajdziesz na pozostałych aukcjach) 1 TABLETKA PRZEZNACZONA NA 10 LITRÓW WODYUWALNIAJĄ DO WODY WOLNY CHLORZ UWAGI NA BRAK ATESTU RACZEJ DO WODY DO MYCIA LUB PODOBNEGO PRZEZNACZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Przeterminowane? szaleju się najadłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 tak Ci tą wodę uzdatnią że zadziała jak absynt ;-)1.5 roku po dacie ważności to bym nawet za 1000$ nie spróbował ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Już tylko czekać aż zaczną wciskać ludziom nadgniłe skarpetki do zacerowania i igły/strzykawki z demobilu - tylko raz użyte! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Ja mam pytanie PO CO ? nie masz już wody w kranie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Maciek oszczędzasz? Wszak podwyżki mamy regularnie.Woda z wanny, zlewozmywaka plus pastylka... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 taa albo gumki raz użyte, prawie nie śmigane.. ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Ten sam sprzedawca ma tabletki z długim jeszcze terminem za grosze, więc nie wiem po co ta oszczędność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 A armia niemiecka to ta ddr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Niedługo kał będą sprzedawać na aukcjach,bo teraz już prawie wszystko można kupić,nawet śmierdzące majty jakiejś ździry czy zużyte podpaski (rzyg) Wracając do tematu to takie tabletki powinny trafić do utylizacji bo na wysypisko nie można tego wywalić. Więc jeśli chcesz robić za utylizator i nabijać kieszeń jakiemuś szmotkowi to twoja sprawa.Po wtóre tabletki mogą już nie działać tak jak powinny i po wypiciu wody z ich dodatkiem ,możesz zwyczajnie dostać sraki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Męskie słowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Idę dobrze po brązowym szlaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 co oznacza TERMIN PRZYDATNOŚCI" i po co się go stosuje? na pewno nie po to aby go omijać bo to może się odbić na zdrowiu! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 po brudnej wodzie potrafi się nieźle odbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Ale po co to? Wody w Polsce nie ma? Gdziekolwiek niebyłbym to jeszcze nikt nie odmówił mi szklanki kranówy czy ze studni napełnić manierkę.Wg mnie totalny bezsens w warunkach pokoju używać takich tabletek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Szczegolnie ze mam powazne watpliwosci ze tabletka sprawe calkowicie zalatwi bez poprzedniego wycedzenia wszelkich materialow organicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 W wojsku na zajęciach chemicznych" rozpuścili nam kilka pigułek w wodzie(kranówa) i każdy brał po łyku,coby smaku zaznać..po powrocie z manewrów odkażaliśmy się bardziej cywilizowanymi trunkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.