Skocz do zawartości

Posiadanie kartona....

Barson1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Z góry mówię ; jeżeli wątek w złym temacie proszę o przeniesienie :)

Ale do sedna ; czy na forum istnieje przedawnienie się kartona " lub coś w tym rodzaju ? Czy jest to piętno odciśnięte na użytkowniku do końca jego dni ? POZDRAWIAM :)

cairo! krynico wiedzy wszelakiej, w tym także tajemnej, oświeć nas nieświadomych... Jakież to poglądy mieć trzeba?
Jednak muszę przyznać ci rację sam nie wiem jak to się mogło stać, że ty masz dwa kartony ja jeden a niektórzy żadnego... Toż to niesprawiedliwość dziejowa. Komu jak komu, ale tobie, który wnosisz tyle wiedzy ze wszystkich dziedzin poruszanych na forum. Cóż się stanie gdy nie daj Boże cię zbanują? Identyfikacja leży, historyczne działy leżą. Jednym słowem Forum leży...
Apeluję do moderatorów by założyć dla kolegi cairo nowy dział forum, gdyż biedaczysko musi wyszukiwać tematów gdzie by mógł się poskarżyć po wielu działach i jakiś może przeoczyć. Można by go zatytułować Niesprawiedliwości dziejowe wobec cairo1 na forum Odkrywcy"
;)

Nie staram się być ani śmieszny ani tym bardziej rubaszny a już nigdy w życiu nie chciał bym odwracać uwagi od tak ważkiego tematu.
Może pomyliłem się + - o jeden karton w swoim obrachunku ale musisz mi uwierzyć, że liczba 14 jest bliska prawdy... W sumie masz rację, też mi się zdawało, że coś z tymi kartonami nie tak.
Zaczynam podejrzewać, że forum, moderują: ojciec Tadeusz, Jarek Kaczyński i Ziobro... Pod nickami oczywiście... Może dlatego moje skrajne moherowo -faszystowskie poglądy przyczyniły się do objęcia mnie amnestią.
;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie