Barson1 Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Witam!Z góry mówię ; jeżeli wątek w złym temacie proszę o przeniesienie :) Ale do sedna ; czy na forum istnieje przedawnienie się kartona " lub coś w tym rodzaju ? Czy jest to piętno odciśnięte na użytkowniku do końca jego dni ? POZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Wyślij mi skan z krwiodawstwa, że oddałeś krew i kartka znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Mam taką książeczke jeszcze z wojska.może byc?Tylko ze w wojsku wykożystane na urlop.To pewnie juz się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Ale nie można wziąść czekolady za krew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 musi być świeżo utoczona. decyduje data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Słoik komarów opitych moją krwią wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 a dadzą ci stempel ?albo może woytas będzie siedział i z nich wyciskał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Zostawcie kartony! One ocaliły nas od Hanki Mostowiak. Diabli wiedzą do czego dobrego jeszcze się przydadzą.A poza tym, są swego rodzaju bonusem. Odpowiedź użytkownika ładnie się wyróżnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BB%C3%B3%C5%82ta_kartkai wszystko jasne :)Osobiscie jestem dumny z mojej kartki, zarobiłem ją uczciwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Kartony znikaja ,ale musisz miec poglady odpowiednie jedynie sluszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Cairo normalnie do IP?n-u się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 cairo! krynico wiedzy wszelakiej, w tym także tajemnej, oświeć nas nieświadomych... Jakież to poglądy mieć trzeba?Jednak muszę przyznać ci rację sam nie wiem jak to się mogło stać, że ty masz dwa kartony ja jeden a niektórzy żadnego... Toż to niesprawiedliwość dziejowa. Komu jak komu, ale tobie, który wnosisz tyle wiedzy ze wszystkich dziedzin poruszanych na forum. Cóż się stanie gdy nie daj Boże cię zbanują? Identyfikacja leży, historyczne działy leżą. Jednym słowem Forum leży...Apeluję do moderatorów by założyć dla kolegi cairo nowy dział forum, gdyż biedaczysko musi wyszukiwać tematów gdzie by mógł się poskarżyć po wielu działach i jakiś może przeoczyć. Można by go zatytułować Niesprawiedliwości dziejowe wobec cairo1 na forum Odkrywcy";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 woytas a co z tymi co nie mogą lub są przeciwni?mają lipę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 A i ci z trójką przy nazwie święci nie są ....więc do czyśćca ich....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Sam też uczciwie przez głupotę na kartona zarobiłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Hurra, hurra a ja sobie na swojego zasłużyłem i jestem z tego dumny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Ok, jedno pytanie do Martiana, gdzie masz reszte medali?jechalismy w tej konkurencji rowno, ale jaks dobra dusza konto wyczyscila,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Zawszeć to raźniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Proponuję zrobić Marsz Żółtych Kooo...kaartonów.Nie martwcie się... zaiste powiadam wam, czas wyczyści wasze kartony, ale musicie być cierpliwi! Cairo, to prawdziwi dowód na to, że historia lubi się powtarzać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 cairo też miałeś 14 sztuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Starasz sie byc smieszny i rubaszny, ale ktos wyzerowal twoje konto, i niedawno zarobiles pierwszy.A wykpiwaniem innych i arogancja chcesz odwrocic uwage od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Nie staram się być ani śmieszny ani tym bardziej rubaszny a już nigdy w życiu nie chciał bym odwracać uwagi od tak ważkiego tematu.Może pomyliłem się + - o jeden karton w swoim obrachunku ale musisz mi uwierzyć, że liczba 14 jest bliska prawdy... W sumie masz rację, też mi się zdawało, że coś z tymi kartonami nie tak. Zaczynam podejrzewać, że forum, moderują: ojciec Tadeusz, Jarek Kaczyński i Ziobro... Pod nickami oczywiście... Może dlatego moje skrajne moherowo -faszystowskie poglądy przyczyniły się do objęcia mnie amnestią.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 W sprawie kartek to Hebda ma dużo do powiedzenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Koledzy bez polityki i kłótni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 W sprawie posiadania?Fakt - ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.