Skocz do zawartości

Tak sie bawi...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Ale fajnie :)
Nie zaatakowawszy nikogo personalnie, wypowiedziawszy się ogólnie. Dowiedziałem się jakich mam kolegów, że mam paranoję, bredzę i to, że dostanę pozdrowienia z marszu niepodległości od pewnego tajemniczego wielbiciela :)
A najbardziej ciekawy jest wpis moderatora (?)o jakimś pojedynku :)
No chyba, że dla w/w moderatora" okładanie bluzgami jednej osoby to jest pojedynek czemu się jakoś nie dziwię :)

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A jeśli już tak przestaliśmy sobie żartować to uważam również za bardzo niestosowne naigrywanie się z innych osób w sposób ich obrażający tylko dlatego że nie pasują do czyjegoś kanonu piękna L może jeśli uważasz się za takiego pięknego Apolla to wstawisz swoje zadęcie abym mógł zobaczyć jak takowy kanon powinien wyglądać

Bardziej mi do masarza z miejscowego GS-u" jak napisał kolega karabin ;) niż do Apolla... Było minęło.... koniec kąsania :)
Pytałem wcześniej czy coś wiadomo że zostali oni odsunięci od pokazów w ich rodzinnym mieście, oraz że muzeum miejskie zerwało z nimi współpracę.... " Czy to prawda? Bo jeżeli prawda, to musieli coś przeskrobać, bądź ktoś opisał Ich poczynania...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie