Korowiow Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Ale fajnie :)Nie zaatakowawszy nikogo personalnie, wypowiedziawszy się ogólnie. Dowiedziałem się jakich mam kolegów, że mam paranoję, bredzę i to, że dostanę pozdrowienia z marszu niepodległości od pewnego tajemniczego wielbiciela :)A najbardziej ciekawy jest wpis moderatora (?)o jakimś pojedynku :)No chyba, że dla w/w moderatora" okładanie bluzgami jednej osoby to jest pojedynek czemu się jakoś nie dziwię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 OK!Panowie każdy następny wpis nie związany z tematem wątku zostanie usunięty a autor odpowiednio nagrodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 A nie można powiadomić miasto, WKU i media o marnotrawieniu prywatnych ( a pal go licho ) i publicznych pieniędzy, sprowadzenia zagrożenia pożarowego, i paru innych spraw?Tylko na biciu piany się skończy. I na paru kartkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Już 3 dni temu napisałem do www.tvs.pl odnośnie artykułu, który zapodał Hebda, odnoszący się do tych baranów! Może coś napiszą!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Jedno ze zdjęć ekipy z Żor. Rozumiem że powiedzenie zrobić cyrk z poważnej rzeczy" to tak dosłownie... Rozumiem jeszcze chłopców przebranych w mundury, ale te babki to już lekkie przegięcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Może i zabawa jak i na poprzednim zdjęci (szczudła i peruki), ale co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Na jednym z forum wyczytałem, że zostali oni odsunięci od pokazów w ich rodzinnym mieście, oraz że muzeum miejskie zerwało z nimi współpracę.... Czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 John Lennon is back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Tutaj raczej chodzi o innego Leona.... Czyżby marzenia o byciu bohaterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 na każdej fotce palce na spustach..myślą chyba że są groźniejsi jak tak pozują :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 A gdzie się pÓłkownik zapodział!? Może ogłosił mobilizację swojej prywatnej armii i szykuje się na ofensywę?! brrrrr bójcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Grubas ze stenem mnie rozwalił,żywcem wyrwany z czasu honoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Półkownik i jego podwładna... Kolego Sid30 fajna ta panna? Ja raczej podziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Z pepeszą jak po 5 piwach,każda fajna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Nie wydaje mi się, bym mógł wypić tyle bym mógł się zainteresować ową panną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 I tak Forum trzyma fason.Na szczęście nikt nie napisał : Fajny ten łysy..." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 sonicsquad nie jesteśmy kolegami i nie bardzo rozumiem dlaczego mnie o to pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Nie kąsać się wzajemnie,bo kolega @woytas poczęstuje panzerwaflem. Gruby z foty wygląda mi na masarza z miejscowego GS-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 A jeśli już tak przestaliśmy sobie żartować to uważam również za bardzo niestosowne naigrywanie się z innych osób w sposób ich obrażający tylko dlatego że nie pasują do czyjegoś kanonu piękna L może jeśli uważasz się za takiego pięknego Apolla to wstawisz swoje zadęcie abym mógł zobaczyć jak takowy kanon powinien wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Bardziej mi do masarza z miejscowego GS-u" jak napisał kolega karabin ;) niż do Apolla... Było minęło.... koniec kąsania :) Pytałem wcześniej czy coś wiadomo że zostali oni odsunięci od pokazów w ich rodzinnym mieście, oraz że muzeum miejskie zerwało z nimi współpracę.... " Czy to prawda? Bo jeżeli prawda, to musieli coś przeskrobać, bądź ktoś opisał Ich poczynania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 A ja się zastanawiałem dlaczego Profort nie chciał ich na bitwę Wyrską wpuścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Kolega woytas może tę myśl rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Przeca to obciach takich cymbałów na poważnej imprezie oglądać,oni zwyczajnie nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Znalazłem Ich pismo z zezwoleniem od nadleśnictwa na remont... ale od straży pożarnej zezwolenia na rozpalania ognia nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.