WST 1939 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Tak, tak.. Ojciec :).. ręce opadają wręcz. Ale cóż mi tam.Faktycznie okolice Kwidzyna, Gniewu, Iławy, Susza, Dzierzgonia są ciekawe dla wielbicieli średniowiecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 To była WST zwykła , prymitywna pyłapka na mysze ;)Zazwyczaj najprostsze rozwiązania okazują się najtrafniejszymi... Działa :)Pozdrawiam cieplutko ... i skarbów życze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Kreciku, to czysta ironia, ot takie powiedzenie. Nie nie jestem córką nikogo, gdyż jestem mężczyzną, już mam nadzieje że się jasno wypowiedziałem. Nie to nie mój Ojciec, wujek, ani nawet matka czy dziadek ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Oj tam...WST tak sobie luźniutko dywagujemy...:)Nikt tu zazdrośnikem obłędnym nie jest. Jak czytałaś - skarbów u nas mnogo , jak psów ;)Oby tylko finał był dla obu stron rozsądny...Tego z całego serca życze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WST 1939 Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Dobra, dobra ale za dziewczyne to ja robić nie chce! hehe. A widzę że z mojej okolicy jesteś ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 poczekamy na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0b3rT Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Czego finał??? O finale to już raczej z mediów się nie dowiemy. Nie sądzę aby to był temat, który będą chcieli dalej ciągnąć, no chyba, że będzie zwrot akcji i zamiast nagrody gość dostanie zaproszenie do naszych organów ścigania. Czego oczywiście nie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 może jeszcze wystąpić w TV ... w tok szoł Drzyzgi ... lub inszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauzz Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 http://ciekawe.onet.pl/aktualnosci/srebrny-skarb-spod-susza-trafil-do-muzeum-w-olszty,1,4900563,artykul.htmlCos nowego w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 Policja dokonała przeszukania domu pana Zbigniewa Krysińskiego.Czy aby nie było drugiego garnka. "Za forum onet Czy koś to może zweryfikować tą informację. Bo jezelli to prawda, bo jeżeli tak to ja piórkuję uczciwość :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 Policja dokonała przeszukania domu pana Zbigniewa Krysińskiego.Czy aby nie było drugiego garnka. "Za forum onet Rutynowa procedura służb,bo z uczciwoscią" ludzi niestety róznie bywa i czesto zdarzało sie w przeszłosci że całośc znaleziska nie była oddawana a jedynie jego częśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 Jak dla mnie to paradoks bo kto w dzisiejszych czasach oddaje co znalazł?Jedynie naprawdę uczciwi ludzie jak Pan Zbigniew.Jestem ciekaw czy drugi raz by postąpił tak samo.Ja już bym się zastanawiał czy chce być potraktowany jak przestępca lub potencjalny podejrzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 http://olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,10648776,Poszedl_za_potrzeba_do_lasu__I_znalazl____skarb__FOTO_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Z jednej strony miejsce akurat takiego skarbu jest oczywiście w muzeum, z drugiej strony państwo tnie wydatki gdzie się da i może nie być wyboru co do nagrody - pozostanie jedynie dyplom... co raczej niezbyt zadowoli uczciwego znalazcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-NDek Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Wybaczcie, Pany, ale poczytajcie sobie raz jeszcze te wszystkie wpisy.Ile w nich jadu, złośliwości. I o co ?Druga sprawa. Skoro są aż takie problemy przy zdawaniu skarbów" Ziemi Naszej Nam Ojczystej; to proponowałbym ... zorganizować w każdym Muzeum ... takie Okienko Życia"; na podobieństwo punktu odbioru niemowląt anonimowych.Być może to by zakończyło częściowo przynajmniej problem wczesnorannego otwierania drzwi Służbom Niespecjalnie Lubiącym Długie Spanie Podejrzanych.Houwgh ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 E tam jadu... jaja sobie robią, z zadrości :)A zamiast okienka to chyba raczej studnia bez dna" a po drugiej stronie czarna dziura" wiecznie nienasycona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 I kamery. Żądamy kamer !C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.