Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Może miałem więcej/mniej szczęścia, ale widziałem i w Darłowie, i w Ustroniu Morskim ( czyli dwa miejsc w przeciągu trzech ostatnich bałtyckich urlopów ).Dwa- masz rację, że naszym biednym rodakom zawsze coś przeszkadza. Ale nie zmienia to faktu, że pewnych obiektywnie uciążliwych zachowań można unikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 A może w naszym konkretnym wypadku; różowe moro, różowe wykrywki, peruki, stringi i samochody... Jakieś parady, muza i platformy... Może w końcu dadzą nam adoptować boratynki...;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Tobie to tylko jedno w głowie...I nie mam na myśli boratynek- jak już, to Borata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Tylko nie parady:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Widać, trza z duchem postępu iść a jak widać różowy dziś na topie...;))) Moro w barwach ochronnych nie za bardzo;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Tyfus! Nie zrozumiałeś! To faceci w takich strojach jak na twojej fotce... A twoja fotka zwykła- hetero perwersja...;) Na kobitki nie mam pomysłu ale może same forumowiczki coś wymyślą;))))Rozumiecie ... - partyzantka...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 eee tam, nie czepiaj się szczegółów :))kobitki też z wykrywkami ganiają.mam ci poszukać kolesia w różowych stringach ?może lepiej nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Nie wiem czy zielone też mogą być, ale paradę warto zrobić;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 i każde dziecko może nawet nie wie ale pragnie takich dwóch tatusiów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholera Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 czy mi się wydaje czy może ktoś tu zaczyna bajzel robić i kilka ostatnich offtopów i kasztanów przydało by siw wyciąć? Panowie jaki Wy przykład dajecie? Przypadkiem nie schodzimy z tematu? Może wolno mi wtrącić coś o jeżowcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 A tam, dwie mamusie lepsze, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholera Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 odniosę siedo ostatniego postu na temat - fidzir jak nie widziałeś takich desperatów" to zapraszam na trójmiejskie plaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 http://allegro.pl/hicior-wykrywacz-metalu-w-klapkach-romper-pomper-i1650834055.htmlPo co łazić z wykrywką skoro można tak!!Pzdr. W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Wino39Pewnie że można i tak, ale jest jedno ale".Jak wiadomo nasze plaże są bardzo zaśmiecone. Po wykopaniu 137 kapsla, 274 kluczyka od puszki, 87 alufolii po jogurcie, lub cukierkach znudzi Ci się to, przestaniesz kopać na pałę i zaczniesz analizować sygnały. A więc nad każdym obiektem przejedziesz kila razy nogą robiąc w głowie dyskryminację".Jak to będzie wyglądać ze strony leżącego i znudzonego plażowicza ? Są 2 opcje.1. Po plaży idzie biedny i schorowany paralityk.2. Gdy usłyszy popiskiwanie tego wykrywacza", albo zobaczy słuchawki w uszach, wniosek nasunie mu się jeden, Gościu lansuje nowy styl tańca, krórego nie znam..."Może akurat uda Ci się porwać całą plażę do tanecznego korowodu, coś w rodzaju: http://www.youtube.com/watch?v=sNV1Xk3X_QQMam już nawet nazwę na ten hicior, który wylansujesz - KAPSEL DANCE". Zastrzegam sobie prawa autorskie do nazwy.Postawisz zgrzewkę to się dogadamy :))))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 normal/ssb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 czy ja normalnie ..dla mnie jest 2o1o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 proszę o wyrozumiałość i ...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Nie, niezbyt normalnie.Proponuję spuścić w domu ciśnienie, nie na Forum.----------------------------------------------PS Dziki Psie- nagrodę wysłałem pocztą ( informacja na Forum, gdybyś miał problem z @ ).Nie polecam jednocześnie prób robienia bałaganu...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 09:17 19-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Rok temu na plaży w Darłówku widziałem dwóch miłych" poszukiwaczy, którzy swoją pracę zaczęli o godzinie 14... Ich eksploracje" skończyła się po dwóch godzinach gdy zostali prawie, że wyniesieni z plaży przez dwóch napakowanych Panów... Cała kłótnia" była tym spowodowana, że jeden z poszukiwaczy powiedział plażowiczce aby usunęła swoją torbę, ponieważ on ma koło niej sygnał... Degeneracja całkowita! Pozdrawiam: Damianlca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 to i tak dobrze, że nie powiedział, że musi oddać tę torę bo on ma sygnał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 torbę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Epilog.Dalej zbliżenia artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.