Martian Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 A co to jest blog? Yeti! Nie przeszkadzasz w żadnym wypadku... Nie krępuj się;)))
stg1971 Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 ok,kupujcie sobie gazetki na jakie macie ochotę,ale proszę nie piszcie nic na temat zielonej wyspy nad wisłą,bo polska wyspą nie jest , i nawet zieloną,tylko szarą i smutną,100 euro na osobę,i mamy wpłacać na grecki dobrobyt,chore.wielu naszych gości uwierzyło donaldowi i jego fantazją,pamiętam że przed ostatnimi wyborami najwięcej obiecywała zgraja z PO.nie wywiązali się w zasadzie z niczego jest to związek korupcyjny z przestępczym zamiarem,np.afera hazardowa.koniec bo mnie takie wątki smucą.
stg1971 Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 wiecie nie ważne są poglądy,ważne jest prawo które my ustalamy,a tak z ciekawości o czym my piszemy?ktoś nas słucha,mam nadzieję że coś się zmieni,na lepsze w mojej kieszeni.
stg1971 Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 szukajmy skarbów to jest fajne,a nie słuchanie fajnego rządu co nam tego zabrania,
Korowiow Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Ku przypomnienia moderatorom:--------------------------------Na Forum zabrania się:/.../Zamieszczania wypowiedzi/materiałów powszechnie uważanych za wulgarne lub obraźliwe, antysemickich, rasistowsich i jednoznacznie obrażających uczucia religijne./.../Wypowiedź użytkownika Martian:/.../A nade wszystko zbywam śmiechem ludzi, którzy zamiast swych komórek mają medialne... Jak w twoim wypadku korowiow!!!. W takim przypadku po kilku dniach zostaje makulatura w przypadku gazety a w twoim sieczka pod kopułą;)"/.../Pytanie:------------Dlaczego moderatorzy tolerują napastliwe, chamskie i obraźliwe wypowiedzi użytkownika Martian?
Korowiow Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Dpdam jeszcze, że jest to jeden z wielu przykładów, które poruszane w mailach do moderatorów w dalszym ciągu jest tolerowane.
Korowiow Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Chodzi oczywiście o działalność użytkownika Martian.
Korowiow Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Dziękuję. Życzę dalszych sukcesów w popieraniu chamstwa na forum panie moderatorze".
DOMILUD PL Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Niezły artykuł, aż się zdziwiłem, że ukazał się w takim szmatławcu" - cyt z wypowiedzi KorowiowaChłopie co się siepiesz. Czytam tę waszą wymianę zdań i nie mogę nie zareagować. Sprowokowałeś dyskusję o poziomie prasowych mediów w Polsce, użyłeś chamskiego określenia dla poczytnej i szanowanej w kręgach prawicowych i nie tylko gazety a teraz masz pretensję do moderatorów że nie reagują gdy ktoś ci odpowiedział parę dosadnych słów. Człowieku szanuj przekonania i poglądy innych, trzymaj kulturę słowa to nic złego ci sie nie stanie. Żółty kartonik należy się przede wszystkim tobie a nie martianowi.I to tyle w temacie.
maciek7309 Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Korowiow, nie dziw się poziomowi dyskusji jeśli sam ją sprowadzasz do takiego poziomu wpisem: Niezły artykuł, aż się zdziwiłem, że ukazał się w takim szmatławcu". Szacunek dla rozmówców wymaga powstrzymania się od takich stwierdzeń - ktoś tą prasę czyta i jak widzę jest to całkiem duża grupa:) Ale chciałem przede wszystkim o tym: zostawcie politykę przed wejsciem na ODK - jak sami widzicie, nie prowadzi to do niczego dobrego.
Korowiow Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 No widzę, że poruszyłem prawicowe poczucie godności" drogich kolegów. Dla prawicowego narodku ciężkie jest do zrozumienia, że człowiek mający inne poglądy może odbierać ich pismo święte" jako szmatławiec. Panowie mamy wolność słowa czy wam się to podoba czy nie. Lecz aby uprzedzić wasze komentarze: Wolność słowa nie upoważnia do personalnego obrażania innych ludzi tylko dlatego, że maja inne poglądy.A te praktyki są na tym forum i nie tylko zresztą tolerowane.
maciek7309 Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Widzisz, empatia...Dalej brniesz w to samo.
Martian Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 korowiow ... Dla twojej twojej wiadomości, jeśli nie zauważyłeś to mam dwa kartony, a jak chcesz mogę zamieścić ostrzeżenia z maili od modów... Dla ścisłości popatrz sobie na własne wpisy pod adresem moim i innych kolegów z forum w tym i poprzednim wcieleniu. Nie płacz tyle bo nie przystoi...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 09:12 22-06-2011
tyfus Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Panowie - artykuł stawiający poszukiwaczy w dość korzystnym świetle.Co niektórzy zgrabnie wplątali w to tematy polityczne.Następnie wątek sprowadzili do parteru, zdeptali i wymieszali z szambem bijąc pianę.wątek w tej chwili, jako obraz beznadzieji i chorobotwórczego słowotoku niektórych userów - dzięki temu nadaje się do zamknięcia i na Dołek.Przypominam o pewnym zapisie na stronie Głównej naszego Forum - taki w ramce z zielonymi literkami ...osobiście jestem zniesmaczony i już nie chcę czytać wywodów politycznych.
Martian Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 też dostrzegasz prowokatorów?;)Najgorsze, że prowokuje a później leci z płaczem na skargę...Koniec O.T
fuks_ag Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 zamiast dawać nielegalną łapówkę celem zmiany ustawy, sami wybierzmy posłow przychylnych nam!!!!A jak by było stowarzyszenie to już całkiem pokaźna grupa poparcia by się zrobiła
stg1971 Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 jest nas około 100 tyś,500 tyś sympatyków znajomych,rodziny a tworzymy najsłabszą grupę społeczną ,no bezdomni są lepsi bo jest ich troszkę więcej bez rodzin i netu.czy my kiedykolwiek staniemy do walki o nasze prawa?
czarek100 Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 zabytki należą do państwa ,a my tworzymy państwo czyli nim jesteśmy więc zabytki należą do nas i to bez znaczenia czy są pod ziemią w muzeum czy u nas w domu chyba archeolodzy nie wiedzą jakie ludzie ciekawe rzeczy mogli by oglądać w naszych prywatnych muzeach gdyby poszukiwania były legalne i wszyscy by się ujawnili to nie jednemu archeologowi szczena by opadła .i tutaj twierdze że to nie my szkodzimy państwu tylko archeolodzy którzy przez naganny stosunek do nas pasjonatów historii nie chcą zmiany ustawy przez co jesteś zmuszeni działać po cichu" po przez co jesteśmy okrzyknięci mianem złodziei co niestety jest karalne. Dlatego właśnie część poszukiwaczy w strachu przed wizytą policji o 6:00 rano próbuje pozbyć się znalezionych zabytków sprzedając je czyli niszcząc w ten sposób skarby dziedzictwa narodowego ,a przez kogo to zamieszanie jest spowodowane?
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Czarek w strachu przed wizytą policji o 6:00 rano próbuje pozbyć się znalezionych zabytków sprzedając je czyli niszcząc w ten sposób skarby dziedzictwa narodowego"proszę...
karabin Napisano 4 Lipiec 2011 Napisano 4 Lipiec 2011 Nie przystoi krytykować gazety która wyraża się pozytywnie o poszukiwaczach. Kolega korowiow pewnie nie spostrzegł że to forum ODK i myślał że nadal pisze na forum onetu. Kolega korowiow musi też wiedzieć że nie każdy z użytkowników tego forum chciałby mieć dwóch tatusiów lub dwie mamusie (tfe) lub hulać na zmanierowanych paradach dewiantów i wykolejeńców.
misiek30cd Napisano 13 Lipiec 2011 Napisano 13 Lipiec 2011 Kolejny dobry artykuł Gazeta Wyborcza 13 lipcaPan Samochodzik na nielegalu"Anna Malinowska.Strona 16.Koledzy Jacek i Janusz dają rade :-)Polecam Pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:40 13-07-2011
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.