jacobs Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Drag47 - ostatnimi czasy to w Waszym środowisku modne są pociski artyleryjskie... A w dzwonieniu na policję to specjalizuje się podajże ktoś inny... Dobrze wiesz kto!Niestety wygląda na to że te flaki to też znajomi" próbują wydobyć...Kiepsko jakoś w tym kontekście wyglądają te poszukiwania sztandaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Ty się gościu wybierz do psychiatry! Jakie pociski? O czym Ty piszesz? Kto się specjalizuje w dzwonieniu na policje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Panie i Panowie- mimo wszystko opanujcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Jacobs wiesz o tym ,że jeśli ktoś ma informacje o popełnionym przestępstwie ma obowiązek powiadomić o tym policję? Więc chyba będzie lepiej dla Ciebie jeśli na tą policję jednak zadzwonisz! No chyba ,że chodziło Ci tylko o kolejną prowokację i zniechęcenie ludzi do naszych poszukiwań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacobs Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Drag47 - i po co te nerwy? Napisałem tylko że jeśli masz wiedzę o tej sprawie zareaguj.Z moich informacji wynika że powinieneś znać tych ludzi... Ale przecież nie o wszystkim muszą Ci mówić, niektóre tematy można realizować po cichu...Co do kwestii prawnych: sprawę działa policja nadal wyjaśnia, w kwestii flaków chodzi bardziej o bezpieczeństwo tych młodych ludzi...Uwierz mi kolego że nie moim jest celem zniechęcanie kogokolwiek do Waszych poszukiwań.Fakty same to robią... P.S a te dwa diegtiariowy to znalazłeś już drag47? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Nawet trzy znalazłem do tego T- 34 razem z Szarikiem. Jeśli zależy Ci na ich bezpieczeństwie to tym bardziej powinieneś zadzwonić na policję. Co do faktów: Przytocz je proszę bo przed chwilą zasugerowałeś ,że ktoś związany z LTHK próbuje wyciągać nielegalnie jakieś armaty. Ja wiem o tym że to kolejna historia która powstała w Twojej chorej głowie dlatego wysłałem Cię do psychiatry. Tacy ludzie czasem potrafią pomóc. Może Jacobs nie jest jeszcze na to za pózno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 nie wiem czemu, ale jako bierny obserwator - zaczynam się irytować ... szczególnie niektórymi userami, którzy widać specjalizują się w podnoszeniu ciśnienia i bicia piany ...informuję, że mój poziom irytacji wynosi w tej chwili 85% ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 InformacjaKażdy kolejny wpis, nie będący związany z organizacją Poszukiwań, a mający znamiona bici piany, reperowania własnego ego i leczenia kompleksów, spotka się z zasłużonym oporem zdrowej tkanki Użytkowników.Hoghw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2011 Panie Jacobs" - Pan zapomniał że jest Pan ignorowany.Koledzy - w miarę możliwości proszę o potwierdzanie przyjazdu na imprezę. Pole namiotowe będzie udostępnione od piątku 12. 08 do poniedziałku 15.08.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacobs Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Panie kluch2 - Pan zapomniał że zmienił się ustrój... Mamy wolność słowa i wypowiedzi.Notesy służbowe odświeżone, konsultacje z dawnymi druhami odbyte; nic dziwnego że potrzebuje Pan tylko jednego dnia aby dokonać odkrycia.Szczerze życzę powodzenia, aby legendarny płat ujrzał światło dzienne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Kolego jacobs! Czy kolega ma takie coś co się nazywa aparat fotograficzny :) jeśli kolega tak bacznie śledzi poszukiwaczy i widzi, że ktoś wyciąga działo czy czołg to może by kolega łaskawie chociaż fotki strzelił- chętnie zobaczę... bo tak pisać sobie, że ten wykopał działo, tamten co innego to każdy głupi może! Ja zaraz napiszę, że wykopali w tym Lelowie statek UFO to dopiero będzie heca! Tak więc następnym razem zanim coś palniesz" to przynajmniej podeprzyj to jakimiś foteczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 witam witam witam. JA TEZ BEDE. a kto ja jestem? WOW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 A WIADOMO COS O TAMTEJ SKRZYNI KTORA ZOSTALA ZNALEZIONA PRZEZ SAPERA W TAMTYM ROKU W LELOWIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 ziarnoo - kolejny wrzask na Forum zakończy się tragicznie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 Wow musisz poczytać cały wątek a dowiesz się wszystkiego. (poza tym co było w skrzyni niestety...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 28 Lipiec 2011 Share Napisano 28 Lipiec 2011 jak mus to mus, juz sie biore do czytania i rozkminiania nad tym tematem znowu w tym roku. fajnie ze mozna cos takiego zorganizowac i sie spotkac. niech to trwa az do znalezienia upragnionego przez nas wszystkich sztandaru. ja wlasnie wrucilem z terenu lotniska i nawet zadowolony jestem.dasz doł. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Dla zainteresowanych. Mam dwa miejsca w piątek wieczór na trasie Łódź - Lelów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Lipiec 2011 Share Napisano 29 Lipiec 2011 Ktoś ma dwa miejsca z Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 Potwierdzam przybycie,wybieram sie tam juz w czwartek.Nawet namiot biore z soba,tak na wszelki wypadek.Byle pogoda dopisala,wrucilemz mazur i niestety 4 dni deszczu wiec i fantow brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 witam a bedzie ktos moze ejchal z krakowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 30 Lipiec 2011 Share Napisano 30 Lipiec 2011 Gdyby ktoś miał miejsce z Bydzi lub Torunia to mógłbym się dołożyć na benę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 potwierdzam przybycie do lelowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y-aero Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Napisałem maila ale nikt mi nie odpowiedział.Więc tutaj potwierdzam przyjazd 3 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Mimo mam nadzieję przejściowych kłopotów z transportem zamelduje się w piątek pod wieczór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 31 Lipiec 2011 Share Napisano 31 Lipiec 2011 Również potwierdzam przybycie do Lelowa .Chętnych na trasie Żyrardów Lelów mogę zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.