drag47 Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 O tej skrzyni możesz poczytać w poprzednim wątku. Już kilka razy na ten temat pisałem więc kolejny raz chyba nie ma sensu się powtarzać. Proponuję przejrzeć ten wątek(poprzednie również).Znajdziesz tam odpowiedzi na pytania które postawiłeś.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Poszukiwaczowi nie chce się poszukać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Tam nigdzie nie ma zdjęcia tej skrzyni oraz odpowiedzi - dlaczego jej nie otworzono?! No chyba, że nie ten wątek wertowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 patrz,a ja znalazłem:https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum24/img_1453.jpgNawet kolega RESTY link do chomika podawał:http://chomikuj.pl/restybis/Eksploracja*2czloty+*2c+podr*c3*b3*c5*bce*2c+akcje-foty+i+filmiki/2010/2010.07.24-25.Poszukiwania+sztandaru+-LEL*c3*93W/DSC00117,331266325.3GP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 pytanko-jest tam jakies jeziorko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Żółte kółko-pole namiotowe.Zalew jak widać jakieś 200metrów na południe:)Woda dość czysta skoro ryby w niej są(były rok temu jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 13 Lipiec 2011 Share Napisano 13 Lipiec 2011 Filmiki z wydobycia są nakręcone w 3GP telefone SE P1iSą z dźwiękiem , tylko nie mam pojęcia czemu na chomiku tego dźwięku nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Wczoraj przekonwertowałem filmiki na AVI i dodałem ponownie więc można do 10 min. materiału oglądać na chomiku bez konieczności pobierania na dysk.Jakość nie jest niestety najlepsza ale dźwięk działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 Jak Wam idzie? Napiszcie coś :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Idzie do Lelowa z Częstochowy czymś dojechać? PKS, Bus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 cryssmar...nie załamuj...proszę...,poczytaj sobie wcześniejsze wpisy,...ręce opadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 Witam kolegów! Woda w zalewie jest czysta. Będzie nas prawdopodobnie więcej niż w ubiegłym roku. Przypominam kolegom o potwierdzaniu swego przybycia od 01. 08.Pozdrawiam! Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Dobra, dobra. Jak da radę to i ja bym przybył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 20 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2011 Działo to się będzie 13 sierpnia w Lelowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 no właśnie o co kaman z tym działem które podobno było wyciągane za samochodem na linie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 O czyżby coś ciekawego wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Panowie,na temat mitycznego działa była już dyskusja w tym wątku,w wątkach do których się linki także w tym wątku.wystarczy podjechać suwakiem w górę strony i poczytać..Jeszcze 3tygodnie..namiot już jest,więc w tym roku nie będzie spania pod chmurką:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Panowie jak już Hebda napisał wystarczy poczytać ten i poprzednie wątki a zorientujecie się w czym rzecz. Wydaje mi się ,że jeszcze trochę a ta armata przerośnie sławą BMW Vasiliego:) Hebda namiot to dopiero połowa sukcesu. Jeszcze trzeba do niego trafić w nocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Jak na razie chęć wzięcia udziału w poszukiwaniach zgłosiło 41 osób. Zostało jeszcze trochę czasu więc to się pewnie zmieni.Część osób się wykruszy a na ich miejsce zgłoszą się nowi jak to było w zeszłym roku. Mobilizujcie się panowie i oby było nas jak najwięcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Z Mazowsza siła nas się wybiera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Ze Śląska jest również dużo zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacobs Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Informacja z ostatniej chwili: grupa ludzi (niestety ponownie związana z ...) próbuje nielegalnie wydobyć dwa działa typu Flak zakopane w okolicy Bystrzanowic.Co gorsze wraz z działami zakopane są pociski artyleryjskie co dodatkowo wzbudza niepokój...Drag 47 - jeśli masz jakąś wiedzę na ten temat to zareaguj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Ale Was okrutnie boli to nieszczęsne poszukiwanie sztandaru...PS Może nie zwróciłeś uwagi, ale zachowujesz się podobnie do Radia Erewań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 Co Ty Jacobs jaja sobie robisz? Przecież to Ty próbowałeś te flaki wyciągać!Bez żadnych pozwoleń na co mam świadków! Jeśli ktoś tam jest i próbuje to wyjmować dzwon na policję a nie pisz o tym na forum! Zapewniam Cię ,że na pewno nie robi tego nikt związany z LTHK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 A i jeszcze jedno. Napisz któż to taki powiązany z LTHK próbuje coś wyciągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.