cupek6 Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mozesz-ich-spotkac-w-lesie---maja-przy-sobie...,wid,13430255,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Znowu to samo..Dajcie już temu spokój,żyć trzeba dalej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Na meczach poszaleć nie wolno z wykrywaczem do lasu nie wolno , piwo pod sklepem wypić nie wolno, co w tym kraju wolno chyba tylko jak koń dorożkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Ale za to możesz ciężko pracowac możesz płacic mega podatki, masz darmową opiekę medyczną możesz jeździc po super dziurawych drogach, a ty się tylko czepiasz i czepiasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 A prawda jest taka-nie zasypujesz dziury po swojej akcji pracujesz na naszą negatywną opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 To prawda. Ja zasypuję bo nie kope głeboko, na sztycha. A zakopać dziure to nawet butem można. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 22 Maj 2011 Autor Share Napisano 22 Maj 2011 Zgadzam się w zupełności z kolegą Weteran39" . Jest wiele osób , które pracują niewątpliwie na naszą opinię , niestety tą złą . Gdy by nie oni , zapewne czytalibyśmy bardziej pochlebne opinie o poszukiwaczach .A na dzień dzisiejszy co jakiś czas pojawiają się na forum wątki typu szkodnik w lesie " , i pewnie nie prędko , co poniektórzy , dojrzeją do tego , aby być godnym , nazywania siebie poszukiwaczem .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 @rotsen5-,,Na meczach poszaleć nie wolno,,. Rzucanie w ludzi ciężkimi przedmiotami nazywasz ,,poszaleć,, a wg mnie to zwykłe bandyckie chamstwo,brak wychowania i kultury na które na stadionie odpowiedź powinna być jedna- OGNIA ! Gdyby tak zastrzelić kilku debili to następni zastanowiliby się zanim wszczęliby burdę na stadionie. Co do stwierdzenia że ,,z wykrywaczem do lasu nie wolno,, to powiem ci że gdyby ktoś na moim polu czy moim lesie zostawił kratery nie zasypane +rozrywki to też bym go nie wpuścił i szczerzył kły. To że nas gonią jak psy to zasługa właśnie ćwoków którzy dziur nie zasypują i wcale takie zachowanie leśników mnie nie dzíwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 w naszym społeczeństwie są hieny leśne i pasjonaci, przez tych pierwszych wszyscy dostajemy po tyłku wiem sam po sobie! szkodnik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 @rotsen5-,,Na meczach poszaleć nie wolno,, Chodziło pewnie o kibicowanie swojej ulubionej drużynie, śpiewanie i poczucie wspólnoty z kibicami, a nie kibolami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Panowie kibicem jestem od zawsze i nie zawsze to my jesteśmy winni zadym, nie chcę tu bronic ani oskarzac nikogo,ale kto nieraz był na wyjeździe to zna chamskie zachowanie pewnych panów.Kopię zaś od niedawna raptem rok ,zawsze mnie to kręciło ale jak widzę doły to mnie zalewa i jak już kiedyś pisałem złapię to typ wyłapie a wykrywka pójdzie na spacer pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Nie jestem za kibolami jeżeli się to kończy czyimś nieszczęściem , facet z ja... musi czuć że żyje , dawno temu można było złapać dzidę i iść ukatrupić jakiegoś zwierza w lesie jeżeli był na tyle mocny, teraz trzeba mieć jakieś zainteresowanie i postępować zgodnie z jakimiś zasadami, teraz wszystko schodzi na psy , nie zasypane dołki w lesie , tydzień temu znalazłem wnyki na zwierzynę to nie do pomyślenia żeby o tej porze roku kłusownik zastawiał, najlepiej siedzieć w ciepłych kapciach przed telewizorem i patrzeć na upływający czas ja już mam z górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Kolega karabin ma tak szeroką wiedzę na temat kibiców i wszystkiego co się z tym wiąże tak jak szeroko informują o tym media. Tak jak karzą za kawał przerdzewiałej rury, tak PZPN nakłada kary za transparent o Katyniu czy flagę Pogoni Lwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Kolega karabin widział zdemolowane stadiony i popaprane mury płoty pociągi bazgrołami debili. Szczerze mówiąc mam w tyle kto wielbi jaki klub i wcale nie muszę patrzeć na kretyńskie napisy w wyżej wymienionych miejscach a pieniądze z naszych podatków są przeznaczane na pilnowanie chołoty jadącej na mecz. Co do mediów to też widać co wyrabiają ułomni psychicznie pseudokibice na filmach o pobiciu reporterów nie wspomnę jak również o zdemolowanych pociągach którymi jedzie takie bydło.ZOMO by się zdało na tych ułomów i lać szumowiny dopóki nie zaczną śmierdzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 Nie sądziłem, że dożyję takiej chwili, zwykle poglądy kolegi karabina są mi kompletnie obce, a tymczasem w tej kwestii staje z Nim w jednym szeregu. To co wyprawiają tzw. kibice piłki nożnej to już nawet nie chuligaństwo tylko najzwyczajniejszy bandytyzm, a ponieważ ich postępowanie to czystej wody agresja i potrzeba siania zniszczeń to niestety nie ma innego wyjścia, jak odizolowac ich bądź wyeliminowac przy pomocy wszelkich dostępnych środków ( skutecznych ). Nie może byc tak, że niewielka, stosunkowo, grupa zwyrodniałych i zdemoralizowanych, terroryzuje całe społeczeństwo, a politycy wdzięczą się do nich jak k... do milicjanta ( jak mawia moja mama ). Niestety języka kulturalnych ludzi tacy nie rozumieją, więc żeby zrozumieli, że nie dajemy im przyzwolenia na takie zachowanie, trzeba przemówic dosadnie. Wątek jest o wandalach odkrywkowych, mam tego świadomośc i tak naprawdę to co napisałem stosowac winno się i w tym przypadku. skoro ktoś wchodzi do lasu, grzebie dla zaspokojenia swoich zainteresowań i pozostawia za sobą zgliszcza, to leśnicy solą im w d... z fuzji i tyle. Na marginesie zgrozą jest wejśc do lasu na skraju powszechnie używanych dróg. To co uczynili obsrywacze to makabra. Oczywiście w pobliżu parkingów leśnych, właściciele dróg czy lasów nie wpadli by ustawic nowoczesnego tojtoja, czy chociażby nieśmiertelną latrynkę, ale małe zgrabne łopatki kosztują grosze i mozna je wrzucic do bagażnika swojej wypasionej fury. Reasumując wandale, bandyci i chuligani nie zasługują by ich traktowac wyrozumiale, środki przymusu bezpośredniego, natomiast jak najbardziej wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 Jakiś potworny OT :-)A ja fanatycznie uwielbiam Romka Zielińskiego z młyna" WKS'u. I uważam, że za swoją tfu-rczość pt Dlaczego kocham Adolfa Hitlera" powinien otrzymać nagrodę Nobla lub choć wyróżnienie od AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 Popieram Karabina, ale żeby nie odchodzić od tematu. W weekend pojechałem na starą moją miejscówkę, bo obleciałem ją po łebkach. Patrzę, a tu wycinka była, ściółka przeryta jak po walce, totalna masakra. I rzekomo my wszystko niszczymy. Mam kumpla leśnika, co też z piszczałką biega. Sam dołki zakopuje, ale do piszczałkowców nastawiony jest pozytywnie, powiedział kiedyś, żeby takich pismaków zabrać w miejsca w lesie gdzie dziki ryją, to jest pogrom :). Ogólnie nie ma się co nakręcać, pismaki szukają poklasku i tematu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 W dawniejszych czasach,choć nie tak odległych gdy ktoś podniósł rękę (wtedy na milicjanta) to przypłacał to w najlepszym wypadku uszczerbkiem na zdrowiu,ewentualnie ślad po takim zaginął lub zwyczajnie zastrzelono. Wtedy był porządek i tak powinno być i teraz. Kara śmierci i obozy pracy też by wiele zdziałały.Gdyby taki tłuk stadionowy potyrał przez 1 rok po 16 godzin w kamieniołomach to do końca życia odechciałoby mu się grandzić. Resztę niebezpiecznych rozstrzelać. Józek i Adi migiem by zarazili tylko nasi politycy tacy nieudolni. Poszukiwania w lasach w stylu bandyckim też się skończą,coraz więcej kamer po lasach i z namierzeniem niekulturalnych kopaczy nie będzie problemu. Nie każdego będzie stać zapłacić 5.000zł.kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 Czytam oto" i nie dowierzam,sprawdziłem nawet-jednak nie forum onetu...Melisa już by Wam nie pomogła,stanowczo coś mocniejszego na receptę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Maj 2011 Share Napisano 25 Maj 2011 ja też nie dowierzam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.