Catadero Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 ...jako i my odpuszczamy? Ale co robi poszukiwacz w leśnej głuszy w takiej pozycji? Może i się modli. By lekko poszło, wiatr nie był w plecy a komary nie dobrały się do najdelikatniejszych mięs" naszych.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Z całym szacunkiem i powagą.Poszukiwacz w takiej pozycji robi kupe pod krzakiem.Przynajmniej tak mi się skojarzyło na pierwszy rzut oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Wy poganie, Wy...Poczytajcie o rozgłośni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 i patrzy pod nogi, czy czasem na pokrzywach nie osiadł w tej modlitwie i zadumie nad swoim nędznym losem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Chyba nad niezmiennością praw naturalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Nadwojciech - ty to od razu walisz ... jak tę kupę.nic finezji u ciebie nie ma ... ot z grubej rury i popsuta zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Oj,bo ja prosty chłoporobotnik i finezji i polotu u mnie za grosz.przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 oj tam, oj tam ... żartowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Coby do linii Part... tfu Forum pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 ojjj tacy duzi a jak dzieci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 A dlaczego na czerwono? No proszę trzeba zbadać podtekst :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Narzędzie czerwony marker. :) w Brennig,sNaprawdę bez żadnego podtekstu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Jutro zaciągam kredyt -wydam do 21maja może nie będę musiał spłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 Kurs malowania w Paint'cie współfinansowany z funduszu rozwoju Unii Europejskiej. a tak serio to ten bilboard na serio ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 kurde a chciałem jeszcze motor kupić... chyba nie zdążę już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Powiem szczerze,na początku myślałem że to Swiadkowie Jechowy,przynajmniej patrząc na bilbord,a to po prostu oszołomy z sekty....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 oj tam od razu oszołomy niech sobie każdy wierzy w co tam chcedopóki nie pcha się z tym do mojej chałupynikt nie zabroni jak by sobie postawić na podwórku figurę boga ROD-ai oddawać mu codzień cześć z nową dziewicą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Ten z bilbordu ma chyba zatwardzenie bo tak pięści zaciska,lub pokrzywy tak zadziałały.W domyśle,jest to oskarżony który bęzíe míał sprawę sądową 21maja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 No panowie jeszcze jeden dzionek i kuniec".Tak nawiasem zastanawiam się czy iść do pracy..no bo po co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 jutro mam działkę kosić, wygląda na to że mi się upiecze ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Idź do pracy,bo to jeszcze nie koniec:http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.htmlTy byś może @ odbierał?Że się z OT w wigilię, ewentualną, wepchnę.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:14 20-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 @????Toć skrzynka pusta.Noch ein mal...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:34 20-05-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Na razie leje za oknem,końca świata nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Jest koniec świata! Fajek mi brakło:( Ciekawe czego się najarali ci od bilbordów że takie wizje mają. Może zażyli specyfik o nazwie ,,Sztywny Misza,,.Co za idioci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 Chyba już nie będzie no bo na tym Fidzi to już dawno po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.